Όσα είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος και τις δυσκολίες

Όσα είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος και τις δυσκολίες

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια που σε λιγότερο από δύο μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, μίλησε για όλα στην Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν τέλειωσα τις σπουδές μου, δεν το έχω πάρει αυτό το πτυχίο. Δεν έχω ορκιστεί. Όταν ήμουν σχολείο ήθελα στην αρχή να γίνω παιδίατρος και μετά κτηνίατρος» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και στη συνέχεια μίλησε για την παρουσία της στο «Κάτι Ξαναψήνεται».

Μάλιστα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, αλλά και την άγνωστη εγχείρηση που έκανε έναν περίπου χρόνο πριν.

«Τους πρώτους μήνες ήταν πιο εύκολο. Τώρα έχω κάποιες δυσκολίες, κάποιες ξινίλες, καούρες, εμετούς. Σε μια βδομάδα μπαίνω στον 8ο μήνα. Το έμαθα αρχές Μαΐου, τη δεύτερη μέρα του ρεπό μου. Είχα πάει για μπάνιο και το έμαθα εκείνη τη μέρα. Θέλαμε να έρθει, απλώς πρακτικά και η δουλειά δεν άφηνε πολλά περιθώρια να συμβεί κάτι τέτοιο.

Επίσης έκανα και μια επέμβαση πέρσι, 29 Οκτωβρίου γυναικολογικής φύσεως και ήταν για μένα πολύ μεγάλο χτύπημα. Από εκείνη την περίοδο και για κάποιο διάστημα δεν έκανε να μείνω έγκυος. Ανησύχησα πάρα πολύ τότε. Το λέω και για γυναίκες που προσπαθούν. Το είχα μάθει όταν έκλεισα το συμβόλαιό μου με την Acun Media και είχα τρελαθεί. Δεν ήξερα πως θα ανακοινώσω πως θα πρέπει να λείψω. Μου είπαν πως θα μπορούσα να κάνω το χειρουργείο αργότερα και λέω στον Βασίλη πως αν το κάνω αργότερα δε θα μπορώ μετά να μείνω έγκυος άλλους έξι μήνες. Είπα θα γράψω πολλά επεισόδια και θα το κάνω στην αργία μου.

Έλειψα από τη δουλειά μόνο δυο μέρες. Πόναγα πάρα πολύ, πήγαινα με ράμματα, με αιμορραγίες, φόρεσα λίγο φαρδιά ρούχα. Δε θα το ξεχάσω και δεν το μετανιώνω. Με τον Βασίλη έχουμε επέτειο τον Αύγουστο. Τώρα είμαστε μαζί λίγο πάνω από δυο χρόνια. Το πρώτο εξάμηνο ήμασταν συνέχεια μαζί λόγω καραντίνας» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.