Κατερίνα Καραβάτου: «Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να βρω τι πραγματικά θέλω, είχα χάσει τελείως το…»

Κατερίνα-Καραβατου-250x250.png

Καλεσμένη στην εκπομπή “Γειά σου”, βρέθηκε η Κατερίνα Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο καταπίεζε τον εαυτό της για πολλά χρόνια και τη διαδρομή που χρειάστηκε να κάνει μέχρι να βρει ποια πραγματικά είναι και τι θέλει να κάνει.

«Νομίζω ότι τα πολύ τελευταία χρόνια έκανα την επανάστασή μου και κάπως ξέσπασα σε κάποια πράγματα. Όταν ήμουν μικρή δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Ένιωθα ότι πρέπει να είμαι πολύ καθώς πρέπει, πολύ καλό παιδί. Ήθελα πάντα οι γονείς μου να είναι εξαιρετικά περήφανοι. Δεν ήθελα ποτέ να βρει κάποιος κάτι να πει κάτι αρνητικό στους γονείς μου για μένα. Έχω μεγαλώσει πολύ έτσι. Είναι καταπιεστικό.

Έχω αφήσει πολλά στην άκρη εξαιτίας αυτού τα οποία μετά, όταν τα βρήκα μπροστά μου τα αντιμετώπισα. Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να καταλάβω ποια ήταν αυτά, τι πραγματικά θέλω. Τώρα είμαι καλύτερα με τον εαυτό μου. Έχω κάνει μεγάλη διαδρομή. Τώρα αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου» ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου.

Ενώ σχετικά με την απόφασή της να πει “ναι” στο My Style Rocks, η Κατερίνα Καραβάτου είπε: «Αισθάνομαι πιο όμορφη από ποτέ. Στο My Style Rocks περνάω πάρα πολύ ωραία. Ήθελα να κάνω μια αλλαγή, στην προσπάθειά μου αυτή να βρω ποια είμαι και που πάω, ήθελα να κάνω μια αλλαγή και στα επαγγελματικά. Αυτό δεν είναι εύκολο όταν έχεις προσδιοριστεί με κάποιο τρόπο…

Το μόνο που είχα σίγουρο όταν ήρθε αυτή η πρόταση, ήταν ότι θα δούλευα πάρα πολύ σκληρά όπως κάνω πάντα. Είμαι σκυλί μαύρο όταν μπαίνω κάπου. Άκουσα διάφορα πράγματα…Τα τελευταία χρόνια είχα χάσει εντελώς το χιούμορ μου».