Κατερίνα Καραβάτου για το bullying που δέχτηκε στην παιδική της ηλικία: «Το κουβαλάω ακόμη»

Κατερίνα Καραβάτου για το bullying που δέχτηκε στην παιδική της ηλικία: «Το κουβαλάω ακόμη»

Η Κατερίνα Καραβάτου μέσα από την εκπομπή της «Τι λες Τώρα» και με αφορμή τον 14χρονο μαθητή που αυτοκτόνησε, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές μία προσωπική της ιστορία από την εφηβική της ηλικία.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια μίλησε για μια επίθεση που είχε δεχτεί όταν ήταν στην εφηβεία από δυο άγνωστες κοπέλες και τόνισε πως αυτό το περιστατικό το κουβαλάει μέσα της μέχρι σήμερα.

«Θέλω να σας πω κάτι που δεν έχω πει ούτε στη μάνα και τον πατέρα μου. Όταν ήμουν στην ίδια ηλικία με αυτό το παιδί, σε μια πολύ κεντρική οδό κοντά στο σπίτι μου, φεύγοντας από το σχολείο ήρθαν πάνω μου δυο κορίτσια και άρχισαν να με σπρώχνουν, να μου μιλάνε άσχημα. Προσπάθησαν να μου βγάλουν τα σκουλαρίκια… Ήταν πολύ άγριο. Δεν τις ήξερα, δεν είχα ιδέα ποιες ήταν, περπατούσα απλά με τη σάκα μου και πήγαινα σπίτι μου. Δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα, το πιστεύετε;

Και σκέφτομαι ότι αυτό ήταν ένα περιστατικό που δεν κράτησε πάνω από πέντε λεπτά. Άρχισα να τρέχω και να φωνάζω έντρομη. Δε το είπα ποτέ στη μητέρα μου και τον πατέρα μου, που είχα πάρα πολύ στενή σχέση μαζί τους. Δεν τους φοβόμουν. Το κουβαλώ ακόμα αυτό το περιστατικό και το σκέφτομαι συχνά, ακόμα και σε αυτή την ηλικία που έχω φτάσει» είπε η Κατερίνα και συμπλήρωσε:

«Και σκέφτομαι, ένα παιδί που ζει με αυτή την κατάσταση κάθε μέρα, πως είναι; Πως μπορεί να μεγαλώσει; Τι ζημιά γίνεται μέσα του; Πως μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του φυσιολογικά; Εγώ το έβλεπα στον ύπνο μου τα βράδια. Είχα παραμορφώσει τα πρόσωπα των κοριτσιών και έβλεπα άλλους ανθρώπους που ήξερα ότι ήταν κακοί. Έκανα συνειρμούς περίεργους. Φοβόμουν να περπατήσω μόνη μου. Είναι βία».