Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω και εγώ να κάνω ένα παιδάκι…»

Κατερίνα-Καινούργιου-250x250.jpg

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μητρότητα και τη γέννηση του γιου της.

Ενώ μετά την προβολή του βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στη γνωριμία της με την Τζένη Μπαλατσινού, ενώ στη συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί.

«Παιδιά θέλω να σε εξομολογηθώ κάτι. Συγκινούμαι κάθε φορά που βλέπω την Τζένη. Ήταν ένα από τα πρόσωπα που πριν γνωρίσω στην τηλεόραση, δηλαδή πριν τη γνωρίσω από κοντά δεν μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής. Παλαιότερα εννοώ. Δεν μου ήταν συμπαθής γιατί είχα την εντύπωση ότι ήταν μια γυναίκα αποστασιοποιημένη.

Βλέποντάς την τηλεοπτικά και τα τελευταία χρόνια και παρακολουθώντας τη ζωή της κατάλαβα ότι αυτά τα χρόνια δεν έβγαζε την καλοσύνη της, δεν έβγαζε την ευαισθησία της, δεν έβγαζε αυτό που πραγματικά είναι. Την θαυμάζω γιατί, συγκινούμαι που το λέω, όταν μια γυναίκα θέλει να κάνει παιδί, δεν υπάρχει δε μπορείς.

Έχει προχωρήσει η επιστήμη και η κοινωνία μας που μπορείς να αποκτήσεις παιδάκι. Έχει μιλήσει και η ίδια δημόσια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Ακόμα θυμάμαι και το λέω και συγκινούμαι, τη στιγμή που βγήκε από το μαιευτήριο και ήταν δακρυσμένη γιατί κινδύνεψε η ζωή της για να φέρει το παιδάκι της στον κόσμο. Επειδή θέλω και εγώ να κάνω ένα παιδάκι και πολλές φορές τώρα που μεγαλώνω, αναρωτιέμαι συνέχεια μήπως πολλά πράγματα είναι μάταια, προχωράει η ζωή μας και..», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και ξέσπασε σε κλάματα.

«Καθόμαστε και στεναχωριόμαστε για βλακείες. Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Περνάει ο χρόνος, το αφήνεις…», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Μου έχει στείλει μηνύματα η Τζένη αν θέλω τον τάδε γιατρό. Την εκτιμώ απεριόριστα και την ευχαριστώ πολύ», αποκάλυψε στη συνέχεια με δάκρυα στα μάτια η Κατερίνα Καινούργιου.