«Την Κατερίνα Καινούργιου την είχε βρίσει μια ηθοποιός πάρα πολύ άσχημα και την είχα πάρει στην αγκαλιά μου και έκλαιγε»

«Την Κατερίνα Καινούργιου την είχε βρίσει μια ηθοποιός πάρα πολύ άσχημα και την είχα πάρει στην αγκαλιά μου και έκλαιγε»

Στην κάμερα της εκπομπής “Γεια σου”, μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός και βουλευτής, μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα περιστατικό που είχε συμβεί πολλά χρόνια πριν με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Εγώ σέβομαι όλους τους δημοσιογράφους και τη δουλειά των νέων παιδιών. Αν θες να στραφείς κατά του τρόπου της τηλεόρασης, πρέπει να στραφείς εναντίον των καναλιών. Εγώ έχω επιτεθεί σε δημοσιογράφο που με κυνηγούσε από πίσω, ενώ είχα συνεννοηθεί να μη μου στείλουν κάμερα, και του μίλησα άσχημα. Πιστεύω ότι εσείς κάνετε μια δουλειά που διαλέξατε και οφείλουμε να σας αγκαλιάζουμε.

Κάποτε είχε βρεθεί σε αυτή τη δυσάρεστη θέση η Κατερίνα Καινούργιου, όπου την είχε βρίσει μια ηθοποιός πάρα πολύ άσχημα. Κι εγώ τότε την είχα πάρει στην αγκαλιά μου και έκλαιγε. Δεν το έχει ξεχάσει ποτέ αυτό η Κατερίνα. Μιλάμε για πολλά χρόνια πριν. Είχα επιτεθεί στη συνάδελφο και φίλη μου για τον τρόπο που μίλησε σε μια νέα κοπέλα παντελώς άγνωστη», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Πάνο Βλάχο, λέγοντας: «Ο Πάνος Βλάχος έχει δικαίωμα να είναι προκατειλημμένος, γιατί πάτε όλοι μαζί και ρωτάτε οτιδήποτε άλλο εκτός από την πρεμιέρα».