Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ο καλύτερος καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ο καλύτερος καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

«Το καινούργιο show εκ των πραγμάτων μπορεί να με θέλει κάθε μέρα μέσα, αλλά είναι και ένα είδος τηλεοπτικής αποτοξίνωσης. Δεν ένιωσα ελεύθερος στην Super Κατερίνα, και θα το πω ανοιχτά γιατί σέβομαι τον εαυτό μου και τους ανθρώπους που είναι εκεί. Δε γίνεται άλλα να βγαίνουν, άλλα να δείχνονται επειδή λέγοντα κάποια ωραία λόγια.

Ένιωσα πολλές φορές να καταπιέζομαι. Δεν τους ενδιέφερε τι θα πω. Αν έβλεπαν ότι είναι επικίνδυνο κάτι που θα πω, το κουκούλωναν. Ένιωσα καταπιεσμένος και ότι πολλές φορές δεν υπήρχε σεβασμός. Στα λόγια άκουγα τα καλύτερα. Στα έργα δεν έβλεπα αυτά που άκουγα» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη συμμετοχή του στην “Super Κατερίνα”.

Όσον αφορά την Κατερίνα Καινούργιου, σχολίασε: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ο καλύτερος καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας, και αυτό της κάνει κακό. Αν όλα τα καλύπτει η αυτοαναφορικότητα, σημαίνει ότι δεν έχεις άποψη, δε μπορείς να επεξεργαστείς κάτι και όλα πρέπει να είναι εμπειρία, δε μπορώ να σου πω αυτά που θέλω, οπότε λέω ένα παράδειγμα από τη ζωή μου. Το δεύτερο είναι ότι συνεχώς κοιτάζει το κινητό της και συνεχώς εκνευρίζεται με αυτά που μπορεί να της γράφουν».