Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν θέλουν να με κράξουν και να πουν κάτι κακό μου λένε “έλα μωρέ αυτή δεν..»

Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν θέλουν να με κράξουν και να πουν κάτι κακό μου λένε "έλα μωρέ αυτή δεν..»

Μία προσωπική εξομολόγηση έκανε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα», με αφορμή την συνέντευξη της Ελένης Φουρέιρα στο podcast του Fipster όπου αναφέρθηκε στη μητρότητα και στα σχόλια που δέχεται μία γυναίκα όταν περνούν τα χρόνια και δεν έχει αποκτήσει παιδί.

«Καταλαβαίνω πάρα πολύ αυτό που είπε για τα κορίτσια και το νιώθω κι εγώ πολλές φορές που έρχονται και με ρωτάνε: Καλά είσαι 38, ωραία και καλά αλλά δεν θα γίνεις μητέρα; Δυστυχώς έτσι είναι. Όταν θέλουν να με κράξουν και να πούνε κάτι κακό για εμένα ξέρεις τι λένε; Έλα μωρέ αυτή δεν έχει κάνει ακόμα παιδί. Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Παράλληλα, ο παρουσιάστρια του Alpha περιέγραψε ένα περιστατικό κατά την επίσκεψή της στον γιατρό.

«Είχα πάει στην ενδοκρινολόγο μου την προηγούμενη εβδομάδα γιατί ψαχνόμαστε με τα γυναικολογικά, τις ορμόνες και τα λοιπά. Πριν από εμένα βγήκε μία κυρία μεγαλύτερη. Συζητούσαμε ότι έχω πάει 38, μελλοντικά θα ήθελα να κάνω παιδί και δεν έχω σύντροφο. Τα πράγματα δυσκολεύουν. Μου λέει βλέπεις την κυρία που βγήκε; Είναι 47 και είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Εννοώ ότι η ιατρική έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Μην χάνουν τις ελπίδες και οι μεγαλύτερες γυναίκες, μπορούν να αποκτήσουν παιδί» εξήγησε η Κατερίνα Καινούργιου.