Κατερίνα Γκαγκάκη για Ελεονώρα Μελέτη: «Της ασκήθηκε το απόλυτο bullying στον Πρωινό Καφέ»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» με την Ελένη Τσολάκη, βρέθηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η επικοινωνιολόγος σε μια άκρως αποκαλυπτική συζήτηση, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εποχή που η Ελεονώρα Μελέτη ήταν η παρουσιάστρια του “Πρωινού Καφέ” στον ΑΝΤ1.

«Μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα και με το χέρι όπου θες, ότι ασκήθηκε το απόλυτο bullying στην Ελεονώρα Μελέτη στον Πρωινό Καφέ. Αυτά τα οποία γίνονταν τότε, το έχω πει πολλές φορές, δεν θα τολμούσα να τα κάνω τώρα. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως γίνεται να πήρες τη ζωή ενός ανθρώπου και να είχαμε την απαίτηση να τη βάλουμε σε ένα τέτοιο καλούπι. Τώρα μου φαίνεται αδιανόητο. Μιλάμε τώρα για 15, 17 χρόνια πίσω» ανέφερε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

«Νομίζω ότι η Ελεονώρα αναφερόταν στους δημοσιογράφους. Ήταν μια εποχή που το ότι έφυγε η Ελένη Μενεγάκη από τον Πρωινό Καφέ ήταν μεγαλειώδες. Ήταν είδηση που δεν υπάρχει παρόμοια και ξαφνικά όλος ο κόσμος άρχισε να ασχολείται με έναν άλλον άνθρωπο, ο οποίος έπρεπε να γίνει “Ελένη Μενεγάκη”.

Ήταν η πρώτη μου εβδομάδα στη δουλειά. Εγώ ανέλαβα την Ελεονώρα και μου είπαν «σε μια βδομάδα να την ξέρει όλη η Ελλάδα». Ήταν ένα νέο κορίτσι, πάρα πολύ έξυπνο, πάρα πολύ ικανό που ξαφνικά της δόθηκε μια ευκαιρία που τότε εμφανιζόταν ως η ευκαιρία της ζωής της. Δεν υπήρχε τότε η έννοια του bullying. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές από τότε. Ένα από τα πράγματα που την ενοχλούσαν περισσότερο ήταν ο τρόπος που ο Τύπος το αντιμετώπιζε. Τότε ήταν βαρύ το να σε κρίνουν. Γνωρίζω ποια άτομα έκαναν bullying στην Ελεονώρα Μελέτη» συμπλήρωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη.