Ελεονώρα Μελέτη: «Ένα πρωί με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο Χαραλάμπης πέθανε»

Ελεονώρα Μελέτη: «Ένα πρωί με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο Χαραλάμπης πέθανε»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Όσα δε λέμε” με την Άννα Δρούζα, βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια που κατεβαίνει υποψήφια στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, ξέσπασε σε κλάματα όταν αναφέρθηκε στη στιγμή που κλονίστηκε η πίστη της στον Θεό.

«Πιστεύω στον Θεό. Δεν ξέρω πως θα το βαφτίσω αυτό που πιστεύω. Έχω περάσει μια φάση που ήμουν πάρα πολύ ταγμένη στη θρησκεία. Πήγαινα στην εκκλησία συνέχεια, προσευχόμουν… Κάποια στιγμή κλωνίστηκε η πίστη μου, γιατί έγινε κάτι σημαντικό. Ήμουν στον Πρωινό Καφέ και χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν μια μητέρα που ήθελε να μου μιλήσει. Τότε ήμουν 27 χρονών, δεν καταλάβαινα γιατί ήθελε να μου μιλήσει μια μητέρα. Ήθελα να δεχτώ το τηλεφώνημα.

Ήταν η μητέρα του Χαραλάμπη, μου είπε ότι ήταν 15 ετών και πάλευε με τον καρκίνο από 7 μηνών και θέλει να με γνωρίσει γιατί είμαι αυτή που του κρατάω συντροφιά… Πήγα στο νοσοκομείο να τον δω και έφυγα από εκεί μέσα διαλυμένη. Συνέχιζα να τον επισκέπτομαι για αρκετά μεγάλο διάστημα, μέχρι που ένα πρωί με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο Χαραλάμπης πέθανε.

Και σκέφτηκα “ποιος Θεός το θέλει αυτό για τα παιδάκια μέσα στα νοσοκομεία”. Εκεί ένιωσα κάτι μέσα μου να σπάει. Μίλησα με ένα κάρο ανθρώπους και οι απαντήσεις δεν με κάλυπταν» είπε η Ελεονώρα Μελέτη με δάκρυα στα μάτια.