Κατερίνα Διδασκάλου: «Οι κόκες στα πάρτι στη Νέα Υόρκη ήταν βουνό, με έσωσε που έγινα μαμά στα 22»

Κατερίνα Διδασκάλου: «Οι κόκες στα πάρτι στη Νέα Υόρκη ήταν βουνό, με έσωσε που έγινα μαμά στα 22»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», βρέθηκε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την μητρότητα, για την επιλογή της να κάνει παιδιά σε νεαρή ηλικία, αλλά και για τον λόγο που αυτό τη βοήθησε στην καριέρα της.

«Τα νέα παιδιά είναι σαν να ανήκουν σε όλους μας. Τους οφείλουμε και την ζώσα διδασκαλία από σκηνής αλλά εγώ κάθομαι και μιλάς μετά με αυτά τα παιδιά. Όσο εκείνα θέλουν εγώ κάθομαι και τους μιλάω, όσο κουρασμένοι και να είμαι. Πιστεύω ότι αυτές οι νέες ψυχές, ανεξαρτήτως αν είναι γκέι, στρέιτ, αγόρια κορίτσια, είναι οι αυριανοί μας πολίτες, γιατροί, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, καλλιτέχνες και οφείλουμε να τους δείχνουμε αγάπη», είπε η Κατερίνα Διδασκάλου και πρόσθεσε:

«Έγιναν μαμά στα 22 και αυτό με έσωσε. Ήμουν στη Νέα Υόρκη τότε. Γνώρισα τον μπαμπά των δύο παιδιών που έκανα πρώτα. Το γεγονός ότι έγινα μητέρα, με γείωσε. Το επάγγελμά μας είναι δύσκολο, μπορεί να σε κάνει να καβαλήσεις το καλάμι. Είχα την τύχη να έχω δίπλα μου ανθρώπους που ενδιαφέρονταν. Ήταν μια Νέα Υόρκη που οι κόκες ήταν βουνό μέσα στα πάρτι και το μαύρο το πουλούσαν σαν τσίχλες, ήταν άγρια τα πράγματα. Τα παιδιά μου δεν τα είδα εμπόδιο ως προς την καριέρα».