Η πρώτη συνέντευξη της Shakira μετά τον χωρισμό της από τον Piqué: «Η ζωή έχει τον τρόπο της να σε αποζημιώνει»

Η πρώτη συνέντευξη της Shakira μετά τον χωρισμό της από τον Piqué: «Η ζωή έχει τον τρόπο της να σε αποζημιώνει»

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον χωρισμό της από τον Piqué, παραχώρησε η Shakira στο τηλεοπτικό show «En Punto».

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο της διαζύγιο.

«Υπάρχει ένα μέρος στην κόλαση που προορίζεται για γυναίκες που δεν υποστηρίζουν άλλες γυναίκες» είπε η Shakira και πρόσθεσε: «Αφήνω τη ζωή να έρθει και να μου δείξει τι άλλο υπάρχει».

Οι αποκαλύψεις από την πλευρά της έρχονται διαρκώς μέσα από τη μουσική της. Έχει στείλει πολλά έμμεσα μηνύματα στον πρώην σύντροφό της.

Αρχικά κυκλοφόρησε το «Te felicito» και το «Monotonia». Ανέβασε τους τόνους με το «BZRP Music Session #53» και τελευταίο παρουσίασε το «TQG» με την Karol G.

Εκτιμά ότι έχει βγει πιο δυνατή μετά τον χωρισμό τους, σημειώνοντας πως τώρα αισθάνεται αυτάρκης. Η μητέρα δύο παιδιών είχε αναφέρει στο παρελθόν πως είχε πιστέψει την ιστορία ότι μια γυναίκα χρειάζεται έναν άνδρα στη ζωή της. «Τώρα αισθάνομαι πλήρης, επειδή εξαρτώμαι από τον εαυτό μου», σημείωνε η Shakira.

«Βρίσκομαι ακριβώς στο κέντρο», είπε όταν ρωτήθηκε για το πού βρίσκεται αναφορικά με την πρόσφατη συνεργασία της με τον Αργεντινό DJ Bizarrap, στο οποίο τα βέλη στρέφονταν κατά του Gerard Piqué και της Κλάρα Κία.

«Είχα το όνειρο μιας οικογένειας όπου τα παιδιά έχουν τη μαμά και τον μπαμπά τους κάτω από την ίδια στέγη. Δεν πετυχαίνεις όλα τα όνειρα στη ζωή σου. Αλλά η ζωή έχει τον τρόπο της να σε αποζημιώνει. Και νομίζω ότι η ζωή το έχει κάνει σίγουρα με μένα με τα δύο υπέροχα παιδιά που έχω και τα οποία με γεμίζουν αγάπη κάθε μέρα», είπε η Shakira.