Καίτη Φίνου: Άγνωστοι “άδειασαν” τον τραπεζικό λογαριασμό της ηθοποιού

Καίτη Φίνου: Άγνωστοι "άδειασαν" τον τραπεζικό λογαριασμό της ηθοποιού

Όπως έγινε γνωστό, θύμα απάτης έπεσε η Καίτη Φίνου, η οποία είδε τα χρήματα που είχε στον τραπεζικό της λογαριασμό να «κάνουν φτερά».

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και εξήγησε πως επρόκειτο για fake ιστοσελίδα, η οποία ήταν σχεδόν ίδια με την ιστοσελίδα της τράπεζας.

Ωστόσο η Καίτη Φίνου τόνισε πως ευτυχώς που στον λογαριασμό της δεν είχε πολλά χρήματα, μόνο αυτά για τα έξοδα της εβδομάδας.

«Και που να μη μου έπεφτε και το φλουρί. Εγώ δεν είχα ποτέ μου τραπεζικές κάρτες. Έβγαλα λόγω κορονοϊού και δεν ήξερα τι συμβαίνει, δεν είχα ενημερωθεί και δεν είχε διαβάσει e-mail, δεν γνώριζα τίποτα.

Χθες μου βάλανε στον λογαριασμό κάποια λεφτά και μέσα σε λίγα λεπτά πριν προλάβω να ανοίξω το κινητό μου, αυτά τα χρήματα είχαν εξαφανιστεί. Δεν ήταν μεγάλο το ποσό αλλά ήταν τα χρήματα με τα οποία θα περνούσα την εβδομάδα μου.

Θα κάνω αμφισβήτηση της συναλλαγής, αλλά πρέπει να περάσουν 48 ώρες. Επικοινώνησα και μέσα από τα social media και κατάλαβα πως πολλοί την έχουν πατήσει και πολλοί με βγάλανε και χαζή, γιατί εγώ δεν ήξερα ότι έχουν αντιγράψει την ιστοσελίδα της τράπεζας.

Δε θα το άνοιγα αν δεν έγραφε πως ήταν η τρίτη ειδοποίηση και πως η χρεωστική μου κάρτα τέθηκε σε αναστολή. Πήγα στην τράπεζα χθες. Δεν τα ήξερα, τα έμαθα. Ξέρουν που χτυπάνε» είπε η Καίτη Φίνου.