Η κατάσταση της υγείας του Γιάννη Φλωρινιώτη και τα πρώτα λόγια μέσα από το νοσοκομείο

f-1-250x250.jpg

Όπως έγινε γνωστό, στο Θριάσιο νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Γιάννης Φλωρινιώτης που υπέστηκε λοίμωξη του αναπνευστικό και είναι καλύτερα στην υγεία του και μάλιστα μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Είμαι καλύτερα, δόξα τω Θεώ. Ήρθαν με εξετάσανε, όλα καλά τώρα, προσπαθούμε να ανεβάσουμε το οξυγόνο μου με αντιβιώσεις και σήμερα θα μου πούνε τα αποτελέσματα και πόσες μέρες θα μείνω μέσα στο νοσοκομείο. Είμαι καλύτερα. Η κόρη μου η Αννούλα είναι ο άγγελός μου, από μικρό κορίτσι είναι κολλημένη πάνω μου.

Και τα τρία τα παιδιά μου τα αγαπώ και εκείνα με λατρεύουν. Την πρώτη φορά έφυγα από το νοσοκομείο γιατί δεν ήθελα να κρεμάσω τους συνεργάτες μου. Είχαμε πρεμιέρα σε λίγες ημέρες και έπρεπε να κάνω πρόβες. Αγαπώ τη δουλειά μου και καμιά φορά δεν υπολογίζω κάποια πράγματα», ανέφερε ο Γιάννης Φλωρινιώτης μέσα από το νοσοκομείο.

Ενώ στην εκπομπή μίλησε και η Άννα Φλωρινιώτη, που ανέφερε σχετικά με την υγεία του πατέρα της: «Είναι καλύτερα, ο γιατρός χθες είπε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και αυτό είναι καλό. Θέλει υπομονή μέχρι να ανέβει το οξυγόνο του. Είμαι εκεί δίπλα του όλη μέρα, εκεί κοιμάμαι. Είχε λοίμωξη αναπνευστικού, κάπνιζε και πολύ ο μπαμπάς μου».