Ήβη Αδάμου για τον Μιχάλη Κουϊνέλη και την κόρη τους: «Έχουν σχέση καψούρας»

Ήβη-Αδάμου-Μιχάλης-Κουινέλης-250x250.png

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», μίλησαν η Ήβης Αδάμου και ο Μιχάλη Κουϊνέλη με αφορμή την απονομή του χρυσού άλμπουμ «Δικό μου» και των πλατινένιων singles της τραγουδίστριας σε γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς.

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Έχει κυκλοφορήσει το νέο μου τραγούδι με τίτλο “Δεν σε αφήνω”. Με το παιδί, ο προσωπικός χρόνος μειώνεται, προτεραιότητα έχει η οικογένεια και το παιδί. Σαν μαμά είμαι αυστηρή αλλά και στοργική και “αστεία”. Ο Μιχάλης είναι πιο χαζομπαμπάς, τον κάνει ό,τι θέλει, είναι τρελά ερωτευμένος κι εκείνη τον κάνει ό,τι θέλει. Έχουν μία σχέση καψούρας μεταξύ τους. Θα έκανα εκπομπή με τον Μιχάλη αν υπάρξει μια καλή πρόταση. Μου αρέσει να είμαι συνέχεια μαζί με τον Μιχάλη. Ρωτήστε τον ίδιο αν θέλει, θέλω πολύ να μάθω την άποψή του», είπε η Ήβη Αδάμου.

Ενώ από την πλευρά του, ο Μιχάλης Κουϊνέλης ανέφερε: «Οι ισορροπίες κρατιούνται με προσπάθεια όπως όλες οι σχέσεις. Πιστεύω ότι κάθε μέρα πρέπει να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό σε όλα τα πράγματα. Οι μπαμπάδες με τα κορίτσια είναι πιο κοντά σε αυτή την ηλικία. Η μικρή έρχεται στο στούντιο τα ανακατεύει όλα και φεύγει. Δεν θα έκανα ψυχαγωγική εκπομπή με την Ήβη».

Μάλιστα, ο Μιχάλης Κουϊνέλης παραδέχτηκε: «Η Ήβη είναι η μούσα μου, γραφώ για εκείνη».