Ιωάννα Τούνη: “Ο κόσμος ψάχνει εξιλαστήρια θύματα να ξεσπάσει την οργή του”

Ιωάννα Τούνη: “Ο κόσμος ψάχνει εξιλαστήρια θύματα να ξεσπάσει την οργή του”

Η Ιωάννα Τούνη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έκανε ένα Q&A και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Μάλιστα, η Influencer δεν δίστασε να μιλήσει για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς, ενώ αναφέρθηκε και στο post που προκάλεσε αντιδράσεις με το ταξίδι της στους Παξούς.

«Ακούγεται λυπηρό… αλλά έχω συνηθίσει να ξεσπά ο κόσμος πάνω μου. Δεν είναι κάτι καινούριο! Αυτό το διάστημα όλοι είμαστε πολύ παραπάνω πιεσμένοι με τον covid, τον εγκλεισμό, τη ζέστη και τώρα δυστυχώς τις φωτιές… Ο κόσμος έχει ξεφύγει!

Ψάχνει εξιλαστήρια θύματα να ξεσπάσει την οργή και τον θυμό του. Δεν είναι σαφώς αυτό δικαιολογία για να συμπεριφέρεται κανείς τόσο άσχημα τριγύρω, αλλά προσπαθώ κάπως να τους δώσω ελαφρυντικά. Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα και να κλείσουμε το θέμα εδώ. Όταν πήγα στους Παξούς είχε 34 βαθμούς κελσίου και ο λόγος που τα μαγαζιά ήταν κλειστά δεν ήταν εκτάκτως, λόγω των θερμοκρασιών! Αυτό ακριβώς μου έκανε εντύπωση και το μοιράστηκα μαζί σας!

Το ότι το νησί αυτό έχει δύο μήνες να δουλέψει και όπως μας ενημέρωσαν οι ίδιοι οι νησιώτες… είναι ΠΑΝΤΑ κλειστά μέχρι τις 7 το απόγευμα! Όχι μόνο φέτος! Αλλά και πέρσι και πρόπερσι και παραπρόπερσι και ΠΑΝΤΑ!!!», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.