Ιωάννα Τούνη για τις δυσκολίες του τοκετού: «Προσπαθήσαμε πάνω από 20 ώρες να γεννήσω φυσιολογικά»

Ιωάννα Τούνη για τις δυσκολίες του τοκετού: «Προσπαθήσαμε πάνω από 20 ώρες να γεννήσω φυσιολογικά»

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωή τους διανύουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, οι οποίοι κρατούν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Συγκεκριμένα η influencer έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι με πυκνά μαλλιά και το ζευγάρι είναι τρισευτυχισμένο.

Ωστόσο, η Ιωάννα μετά την επιστροφή της στο σπίτι με τον νεογέννητο γιο της, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media.

Πιο συγκεκριμένα η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε με τους followers της για πρώτη φορά λεπτομέρειες του δύσκολου τοκετού που είχε.

Όπως είπε η Ιωάννα Τούνη, προσπάθησε πάνω από 20 ώρες για να γεννήσει φυσιολογικά, ωστόσο λόγω της θέσης του μωρού δεν τα κατάφερε. Τελικά έκανε αναγκαστικά καισαρική, καθώς ανέβασε πυρετό και άρχισε να κινδυνεύει η ίδια και το μωρό.

«Πήγαμε σε αναγκαστική καισαρική μετά από 20 plus ώρες. Γιατί άρχιζε να κινδυνεύει το μωρό και εγώ και έπρεπε να βγει κάπως ο μικρός μπέμπης, που ξεκίνησε με ζόρια. Βγήκε, όλα καλά. Θηλάζω, προσπαθώ δηλαδή. Δεν είναι πολύ εύκολο» λέει η Ιωάννα Τούνη και στο βίντεο έγραψε:

«Πρώτο στόρι μετά από μέρες… Χθες βγήκαμε από το νοσοκομείο με τον μπέμπη. Ήθελα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά, προσπαθήσαμε πάνω από 20 ώρες… αλλά δεν τα κατάφερα λόγω της θέσης του μωρού. Περάσαμε σε αναγκαστική καισαρική έπειτα γιατί ανέβασα πολύ πυρετό και άρχισαν να είναι ανησυχητικοί οι παλμοί του μωρού».