Ίνα Ταράντου για το “κόψιμο” της εκπομπής της: «Πικράθηκα… προφανώς κάποιοι γνωρίζουν καλύτερα»

Ίνα Ταράντου για το "κόψιμο" της εκπομπής της: «Πικράθηκα... προφανώς κάποιοι γνωρίζουν καλύτερα»

Όπως έγινε γνωστό, η εκπομπή «Εμείς» σύμφωνα με ανακοίνωσή του Open ρίχνει αυλαία την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, καθώς δεν κατάφερε να πετύχει την αποδοχή του κόσμου, σημειώνοντας χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ενώ η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» συνάντησε την Ίνα Ταράντου, η οποία μίλησε πρώτη φορά για το πρόωρο τέλος του «Εμείς», ενώ ξεκαθάρισε πως παραμένει στο κανάλι, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο.

«Δεν είναι ευχάριστο να κόβονται εκπομπές. Το προσπαθήσαμε αρκετά και από το κανάλι και από την ομάδα. Πιστέψαμε σε αυτό το διαφορετικό είδος εκπομπής. Προφανώς η ζώνη αυτή είναι πολύ ανταγωνιστική και δεν έχει χώρο για άλλα πράγματα διαφορετικά. Πικράθηκα, αλλά συμβαίνουν αυτά. Προφανώς κάποιοι γνωρίζουν καλύτερα ότι πρέπει να σταματήσει αυτό το διάστημα η εκπομπή. Συζητήσαμε για βελτιώσεις στην εκπομπή και πώς μπορεί να γίνει ελκυστικό.

Με εκτιμούν και παραμένω στο κανάλι. Υπάρχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο. Δυστυχώς δεν θα παραμείνουν όλοι οι εργαζόμενοι της εκπομπής. Δεν συζητήσαμε για αλλαγή ώρας και ημέρας. Όλοι περιμέναμε περισσότερα νούμερα. Δεν μου αρέσει να γενικεύω, πιστεύω πως ο κόσμος θέλει να βλέπει τα πάντα. Το μόνο που στενοχωριέμαι είναι για κάποια παιδιά που τώρα πρέπει να αναζητήσουν δουλειά» δήλωσε η Ίνα Ταράντου.