Ηλίας Ψινάκης: «Οικογένεια δεν θα έκανα, παιδί μπορεί να έχω κανένα, τώρα θα είναι γέρος και αυτός»

Ηλίας Ψινάκης: «Οικογένεια δεν θα έκανα, παιδί μπορεί να έχω κανένα, τώρα θα είναι γέρος και αυτός»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γαίνεται» και τον Χάρη Λεμπιδάκη, παραχώρησε ο Ηλίας Ψινάκης από τα παρασκήνια της εκπομπής «Έλεος» που παρουσιάζει με την Αννίτα Πάνια.

«Δεν είμαι ο κεντρικός είμαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Φλερτάραμε επαγγελματικά πάρα πολλά χρόνια με την Αννίτα. Υπήρχαν δυσκολίες για την εκπομπή. Τώρα που ανακάλυψα το Youtube, η τηλεόραση μου φαίνεται πολύ καθωσπρέπει. Οι συνεντεύξεις είναι τραγικά βαρετές πια. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι με μια σοβαροφάνεια που ανακυκλώνονται ανά δεκαετίες» είπε ο Ηλίας Ψινάκης.

Μάλιστα, ο ίδιος στη συνέχεια εξομολογήθηκε γιατί δεν πήρε ποτέ την απόφαση να κάνει οικογένεια.

«Στη ζωή μου είχα την τύχη και μπόρεσα λόγω οικογένειας, να περνάω καλά. Από μικρός κατάλαβα ότι δεν έχουμε χρόνο και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να περνάω καλά ό,τι κι αν κάνω. Άμα ήθελα, θα είχα κάνει οικογένεια.

Όταν έχεις αποφασίσει να περνάς καλά και κάνεις ένα παιδάκι, πρέπει να το κάνεις μικρός. Δεν μπορείς να είσαι μπαμπάς και παππούς μαζί. Αν κάνω τώρα, θα έχει το παιδί 5 χρόνια μπαμπά. Πόσα να φτάσει ο άνθρωπος; Όταν κάνεις παιδί και είσαι υπεύθυνος πρέπει να είσαι από πάνω 18-20 χρόνια.

Βέβαια για όλη σου τη ζωή πρέπει να είσαι, αλλά 18-20 πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Που σημαίνει δεν μπορείς να περάσεις καλά και μετά το παιδί μεγαλώνει και φεύγει. Οικογένεια δεν θα έκανα, παιδί μπορεί να έχω κανένα από πολύ παλιά, τώρα θα είναι γέρος και αυτός» είπε ο Ηλίας Ψινάκης.