Ηλίας Μαμαλάκης: «Υπέφερε τόσο πολύ, που ήταν μία ελευθερία για αυτήν ο θάνατος, εκεί βίωσα μοναξιά»

Ηλίας Μαμαλάκης: «Υπέφερε τόσο πολύ, που ήταν μία ελευθερία για αυτήν ο θάνατος, εκεί βίωσα μοναξιά»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Status» του Κωνσταντίνου Καμέα, βρέθηκε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ο chef μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα reality μαγειρικής, στην απώλεια της πρώτης του συζύγου αλλά και στη γνωριμία του με τη μετέπειτα γυναίκα του, Ντορίτα.

«Πλέον έχει απομείνει ένα reality μαγειρικής, το MasterChef. Έχει μία επαναληπτικότητα, ακόμη και οι ερωτήσεις των κριτών είναι ίδιες. Τις ξέρω απ’ έξω και αυτό το βρίσκω λίγο κουραστικό. Όταν όμως μία συνταγή δουλεύει πολύ καλά, δεν υπάρχει λόγος να τους αλλάξεις. Οι τρεις κριτές όμως είναι εξαιρετικοί, συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο», είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Όσον αφορά στον θάνατο της πρώτης του συζύγου, ο Ηλίας Μαμαλάκης εξομολογήθηκε: «Υπέφερε τόσο πολύ, που ήταν μία ελευθερία για αυτήν ο θάνατος. Ησύχασε. Εκεί βίωσα μοναξιά. Με έπαιρνε ο αδελφός μου, ο αδελφός της, οι φίλοι μου και με έβγαζαν έξω για να περάσει η ώρα μου, με παρηγορούσαν και μετά γύριζα σπίτι».

«Το 2010 που έγιναν όλα αυτά δεν ήταν ακόμα το Facebook τόσο διαδεδομένο. Έμπαινα στο σπίτι, έβαζα την τηλεόραση, άναβα το φως του διαδρόμου και ξενυχτούσα εκεί όλη νύχτα. Δεν έβλεπα τηλεόραση, άκουγα τα μουρμουρητά και κάθε τρεις και λίγο κοιτούσα τον διάδρομο μήπως περάσει η σκιά της. Τη σκεφτόμουν κάθε 5 δευτερόλεπτα. Ο χρόνος είναι ο πιο μεγάλος γιατρός», πρόσθεσε στη συνέχεια ο σεφ συγκινημένος.

Ενώ σχετικά με τη γνωριμία του με την τωρινή του σύζυγο, Ντορίτα, ο Ηλίας Μαμαλάκης ανέφερε: «Ήταν εντελώς τυχαίο το γεγονός. Πήγα στην τράπεζα που δουλεύει και ήταν η Ντορίτα εκεί. Κάναμε μία απλή γνωριμία και μετά από λίγες εβδομάδες της έδωσα μία πρόσκληση για μία φιλανθρωπική εκδήλωση που κάναμε με τον ΑΝΤ1. Της πρότεινα να πάμε για φαγητό, είχαμε μία επαφή, τη στενέψαμε και το 2012 παντρευτήκαμε κιόλας».