Ηλίας Μαμαλάκης: «Τρεις δημοσιογράφοι που αγαπούσα, με πρόδωσαν»

Ηλίας Μαμαλάκης: «Τρεις δημοσιογράφοι που αγαπούσα, με πρόδωσαν»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», βρέθηκε ο Ηλίας Μαμαλάλης.

Ο chef μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προδοσία που βίωσε στη ζωή τους από τρεις δημοσιογράφους με τους οποίους ήταν πολύ κοντά και τελικά του γύρισαν την πλάτη.

«Κάτι που με στενοχώρησε πάρα πολύ ήταν ότι υπήρχαν τρεις άνθρωποι στη ζωή μου, δημοσιογράφοι, με τους οποίους εγώ αισθανόμουν μεγάλη εκτίμηση και αγάπη και οι τρεις με προδώσαν. Είναι περίεργα τα πράγματα με συνεργασίες, με έντυπα, με κοινές δουλειές. Ξαφνικά όλα τελείωσαν και έμεινα ξεκρέμαστος. Έλεγα γιατί εγώ να έχω τέτοια θετικά συναισθήματα και ξαφνικά να κλείνουν οι πόρτες φιλίας;

Αυτό με έχει πικράνει πολύ. Δεν με σκληρύνει καθόλου. Έχω τη χαρά να βλέπω όμως και φίλο, συνεργάτη, έπειτα από πολλά χρόνια και να πέφτει ο ένας στην αγκαλιά του άλλου κλαίγοντας. Μάλιστα μου συνέβη πολύ πρόσφατα αυτό. Καμιά φορά όταν κάθομαι με την Ντορίτα και συζητάμε λέω πως θα ήθελα να υπήρχε ένα τέλειο δικαστήριο να κατέβει να μας δικάσει. Μπορεί να νομίζουμε ότι εμείς έχουμε κάνει ένα καλό αλλά να μην είναι καλό», εξομολογήθηκε ο Ηλίας Μαμαλάκης.