Ηλίας Μπόγδανος: Το σεξιστικό σχόλιο για τη σύντροφό του που τον έκανε έξαλλο

Ηλίας Μπόγδανος: Το σεξιστικό σχόλιο για τη σύντροφό του που τον έκανε έξαλλο

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τον Γιώργο Κρικοριάν, παραχώρησε ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Ως παιδί ήμουν ζιζάνιο, όμως πάντα καλοπροαίρετα. Μία φορά είχα φέρει στο σχολείο βαφλιέρα και στο διάλειμμα έφτιαχνα βάφλες τσάμπα, πήρα αποβολή», είπε ο τραγουδιστής.

Μάλιστα, όπως είπε ο Ηλίας Μπόγδανος, όταν ερωτεύτηκε ήταν όλα διαφορετικά από την όρεξη που είχε για δουλειά μέχρι το νόημα που έβρισκε σε αλλά πράγματα.

«Με την Αλεξάνδρα γνωριστήκαμε όταν εκείνη πήγαινε στο σχολείο στην τρίτη λυκείου. Της είχα πάει έναν συγκεκριμένο καφέ που μου είχε πει ότι της αρέσει. Μετά ήρθε σε ένα μαγαζί που δούλευα, βγήκαμε μία-δύο και συνέχισε. Φυσικά τσακωνόμαστε με την Αλεξάνδρα. Αν πει κάποιος ότι δεν τσακώνεται ποτέ με την σύντροφό του, κάτι δεν πάει σωστά. Όταν τσακωνόμαστε, εκείνη θέλει να το συζητάμε και να το αναλύουμε μέχρι και στο τελευταίο κόμμα» εξομολογήθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Επίσης ο Ηλίας Μπόγδανος είπε πως σίγουρα είναι στο μυαλό του η δημιουργία οικογένειας, αλλά δεν είναι το επόμενο βήμα.

«Θεωρώ ότι το επόμενο βήμα έχει γίνει από τη στιγμή που μένουμε επίσημα μαζί και κάνουμε πλάνα για το μέλλον μας μαζί. Δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα βιοπορίζομαι ποτέ από τραγούδι» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Όσο για τη συμμετοχή του στο “Survivor”, ο Ηλίας Μπόγδανος αποκάλυψε: «Όταν βγήκα από το ριάλιτι ένιωθα λίγο περίεργα, έγιναν κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν γιατί δεν ήτανε ακριβώς έτσι. Επέλεξα να μην μπω στη διαδικασία να βγαίνω και να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου, γιατί ξέρω ότι είναι ένας φαύλος κύκλος. Δεν θα ξαναέμπαινα στο Survivor με τίποτα, ούτε με όλα τα λεφτά του κόσμου. Έπρεπε αυτός ο κύκλος να κλείσει».

Ενώ σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, είπε πως δεν είχε σκεφτεί ποτέ πως θα έρθει σε ρήξη μαζί του: «Εγώ στο μυαλό μου δεν είχα καν ότι έχουμε έρθει ποτέ σε ρήξη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ούτε που το θυμάμαι. Η ιστορία με τον Ηλία Γκότση εννοείται πως με πίκρανε, αλλά δεν μου αρέσει να ‘’πουλάω’’ τον εαυτό μου με μια κόντρα που μπορεί να πουλάει».

Ο ίδιος αποκάλυψε επίσης πως σε ένα άρθρο είχαν γράψει ότι θα γίνουν κουμπάροι με την Ελένη Μενεγάκη και ότι θα τους παντρέψει με την Αλεξάνδρα.

«Τα πάω πολύ καλά με τη διαχείριση θυμού. Μόνο μια φορά έχει τύχει να απαντήσω σε σχόλιο για την Αλεξάνδρα που με πείραξε πάρα πολύ και απάντησα. Εκείνη τη στιγμή έτρεμα. ήταν άκρως προσβλητικό και σεξιστικό. Προσέχω πολύ τη διατροφή μου. Κοτόπουλο είναι το μόνο από τα κρέατα που τρώω πλέον και ευελπιστώ μέσα στο 2024 να τρώω μόνο ψάρι. Για πολλούς λόγους» είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.