Ηλίας Μπόγδανος για την συνάντηση με τον Chris Martin και την Kylie Minogue στην Αθήνα: «Μετά από κουβέντα δυο ωρών περίπου, με…» (Βίντεο)

Ηλίας Μπόγδανος για την συνάντηση με τον Chris Martin και την Kylie Minogue στην Αθήνα: «Μετά από κουβέντα δυο ωρών περίπου, με...» (Βίντεο)

Όπως έγινε γνωστό ο Ηλίας Μπόγδανος έζησε μια μοναδική εμπειρία το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουνίου, όταν τυχαία στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, βρέθηκε ο Joe Jonas από το γνωστό συγκρότημα, Jonas Brothers.

Ωστόσο, τα ευχάριστα για τον τραγουδιστή δεν έμειναν εκεί, αφού το βράδυ της Πέμπτης 6 Ιουνίου, με story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αποκάλυψε τη συνάντηση που είχε με τον Chris Martin των Coldplay, οι οποίοι βρίσκονται στην Ελλάδα για προγραμματισμένες εμφανίσεις αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς και με την παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια Kylie Minogue.

Μάλιστα, ενθουσιασμένος ο Ηλίας Μπόγδανος, ενημέρωσε τους followers του λέγοντας: «Μετά από κουβέντα δυο ωρών περίπου, με τον Chris Martin και την Kylie Minogue που ήταν εκεί τυχαία, μπορώ να πω ότι νιώθω τόση έμπνευση, δεν μπορώ να το πιστέψω, πραγματικά αυτό που έχω ζήσει. Από τις πάρα πολύ όμορφες και αξέχαστες στιγμές μου, θα μείνει ανεξίτηλη.

Ήταν ο Chris Martin, είμασταν κάποιοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και μας άκουγε προσεκτικά, μας σουμβούλευε από την καρδιά του, όχι να μας ξεπετάξει. Τα λόγια του, οι ιστορίες που μας είπε μας έδωσαν τρομερή έμπνευση. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που το έζησα όλο αυτό. Γενικά οι τελευταίες μέρες έχουν πάει τρομερά και εννοείται ανυπομονώ για τους Coldplay το Σάββατο».