Ιλένια Ουλίαμς για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Έχουμε μοιραστεί και πέντε χρόνια μαζί»

Ιλένια Ουλίαμς για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Έχουμε μοιραστεί και πέντε χρόνια μαζί»

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», μίλησε η Ιλένια Ουλίαμς.

Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα περιπέτεια της με τον κορονοϊό, τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη, αλλά και για τις σχέσεις με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μετά τον χωρισμό.

«Ξέρω πως κόλλησα. Ήταν μια κοπέλα στο μαγαζί που εμφανιζόμασταν που είχε κορονοϊό και πως έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και χάλασε το μικρόφωνο μου και πήρα το δικό της», είπε η Ιλένια Ουίλιαμς.

Ενώ όσον αφορά τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη και ξαναφούντωσαν αφού νόσησαν για δεύτερη φορά μαζί από Covid απάντησε:

«Δεν σημαίνει τίποτα που νοσήσαμε μαζί. Μαζί με εμένα ανακοινωθήκαν και 40.000 κρούσματα. Ποτέ δεν ήμασταν μαζί. Η φωτογραφία που κυκλοφορεί, ήταν μετά τη συνεργασία μας. Πήγα με την παρέα μου εκεί και αυτό. Δεν είναι ωραίο»

«Ο Δημήτρης έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Κάναμε καιρό να μιλήσουμε αφού χωρίσαμε, αλλά δεν έχω σταματήσει μα τον αγαπάω. Είναι σαν ένα μέλος της οικογένειας μου και για μένα για την οικογένεια μου. Έχουμε μοιραστεί πέντε χρόνια μαζί», ανέφερε η Ιλένια Ουίλιαμς για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.