Ιάσονας Μανδηλάς για ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε: «Ήταν 14χρονών, μου έριξε μπουνιά στη μούρη»

Ιάσονας Μανδηλάς για ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε: «Ήταν 14χρονών, μου έριξε μπουνιά στη μούρη»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, βρέθηκε ο Ιάσονα Μανδηλάς και μεταξύ άλλων μίλησε για την καταγγελία που έκανε το βράδυ της Πέμπτης μέσα από το Instagram.

Θυμίζουμε πως ο χορευτής και τραγουδιστής κατήγγειλε πως τέσσερις άγνωστοι τον πλησίασαν και του του έριξαν μπουνιά επειδή είχε βαμμένα νύχια.

«Είμαι καλά, απλώς ήταν λίγο σοκαριστικό. Όλα έγιναν, επειδή είχα μαύρα τα νύχια μου βαμμένα. Ήταν 9 το βράδυ. Μόλις είχα τελειώσει την πρόβα μου για το pride, γιατί θα εμφανιστώ στο pride. Ήμουν στο μετρό του Περιστερίου, και είπα να πάρω πρώτα κάτι να φάω. Κάθομαι και παίζω με το κινητό μου και με πλησιάζουν τρία 14χρονα, 1.69 το πολύ, 50 κιλά με το τσιγάρο. Με ρωτάει ο ένας γιατί έχω βαμμένα νύχια και του απαντάω, “Γιατί έτσι μου αρέσει. Πειράζει κανέναν;”

Μου λέει, “κοίτα τα δικά μου, τα δικά μου είναι αντρίκια” και του απαντάω, “τα δικά μου είναι αδερφίστικα, τι να κάνουμε, έτσι μου αρέσουν”. Κατάλαβα ότι πήγαινε να μου παίξει τσαμπουκά. Δε μπορούσα να διανοηθώ ότι ένα παιδί 13-14 χρονών, εμένα που είμαι 30 θα πήγαινε να μου κάνει bullying στις 9 το βράδυ σε μια πλατεία.

Άρχισαν να φορτώνω αλλά λέω “ήρεμα”. Δεν πίστευα ότι θα τράβαγε παραπέρα. Ειπώθηκαν πολλά που δε μπορούν να ειπωθούν τώρα για το πως και τι κάνω στο κρεβάτι μου. Ο ένας ήταν έξαλλος, δε μπορούσε να διανοηθεί ότι του είπα πως είμαι ομοφυλόφιλος. Σοκαρίστηκε. Οι άλλοι συμμετείχαν λίγο. Εγώ τον απώθησα λίγο γιατί ήταν και ο καπνός στο πρόσωπό μου.

Κάποια στιγμή ήρθε μια κυρία που με αναγνώρισε και είχε δει και το coming out μου τον Δεκέμβρη και ήξερε την ιστορία μου. Σηκώνονται φεύγουν. Τραβάω εγώ ένα βίντεο με το κινητό μου για να πω σε όσους με ακολουθούν ότι πρέπει να προσέχουν γιατί ακόμα και σε μια πλατεία στις 9 το βράδυ μπορεί κάποιος να τους επιτεθεί. Μου ζήτησαν να τους δείξω το κινητό μου, τους είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση.

Φεύγω, κατεβαίνω τις σκάλες, ο ένας με έφτυσε από πάνω. Τρέχουν από πίσω. Ο ένας με τράβηξε από την τσάντα, προσπάθησα να τον αποφύγω και ο άλλος μου έριξε μπουνιά στη μούρη. Έπεσα κάτω. Ήταν 14χρονών. Δεν πέρασε από το μυαλό μου να αντιδράσω με βία. Σηκώθηκα και έτρεξα. Πήγα στην αστυνομία και έκανα κατάθεση», είπε ο Ιάσονας Μανδηλάς.