Γιάννης Βούρος: «Σε μία ερωτική σκηνή με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βγάλαμε και τα εσώρουχα»

Γιάννης Βούρος: «Σε μία ερωτική σκηνή με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βγάλαμε και τα εσώρουχα»

Στη στήλη Vintage Stories της εκπομπής «Πάμε Δανάη», φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Βούρος και θυμήθηκε ιστορίες από τα σίριαλ στην τηλεόραση που έχει πρωταγωνιστήσει.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις σειρές “Ταύρος με Τοξότη”, “Επιθυμίες”, αλλά και για τη Ναταλία Λιονάκη.

«Ήταν από τις σειρές που τον ήρωα τον μισεί η μισή Ελλάδα και η άλλη μισή τον χαίρεται. Σε μια ερωτική σκηνή στο γραφείο με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου φαινόντουσαν τα εσώρουχά μας και ο σκηνοθέτης ζήτησε να τα βγάλουμε. Λέγεται ότι αυτή είναι από τις καλύτερες ερωτικές σκηνές της ελληνικής τηλεόρασης», είπε ο Γιάννης Βούρος για τη σειρά «Επιθυμίες».

Ακόμα, ο Γιάννης Βούρος εξομολογήθηκε: «Στη σειρά “Ταύρος με Τοξότη” είχαν επιλεγεί άλλοι πρωταγωνιστές γιατί η σειρά πήγαινε για το Mega, το οποίο την απέρριψε. Η σειρά ταίριαξε καλά και σε μένα και στην Πέγκυ Σταθακοπούλου και σφράγισε τη δεκαετία του ’90.

Το χαρακτηριστικό της σειράς ήταν η εξαιρετική χημεία που είχαμε με την Πέγκυ και ως προς τα σοβαρά και ως προς το χιούμορ. Ο κόσμος ακόμα και σήμερα όταν μας συναντάει επιθυμεί να δει ξανά τη σειρά».

Όσο για την Ναταλία Λιονάκη, ο Γιάννης Βούρος είπε: «Μετά το τέλος της σειράς μας έκανε πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση ότι η πρωτοεμφανιζόμενη Ναταλία Λιονάκη έγινε καλόγρια. Η άποψη πολλών ήταν ότι η Ναταλία θα έκανε σπουδαία καριέρα. Ήταν επιλογή της. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί της 2-3 φορές, αλλά δεν μπόρεσα».