Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες από το «Είσαι το ταίρι μου»

Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες από το «Είσαι το ταίρι μου»

Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης βρέθηκαν ξανά μαζί και θυμήθηκαν την εποχή που πρωταγωνιστούσαν στην επιτυχημένη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» του Mega.

Συγκεκριμένα η «Στέλλα» και ο «Σωτήρης» 21 χρόνια μετά το τέλος της σειράς θυμήθηκαν άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια, ενώ δεν δίστασαν να αναβιώσουν την τελευταία σκηνή της σειράς στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Εάν δεν ήσουν εσύ δεν θα είχα πάρει αυτή την πορεία, ήμουν ταμένος ότι θα γίνω πολίτικος μηχανικός», εξομολογήθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης στην Βίκυ Σταυροπούλου.

«Ήμασταν ψαρωμένοι στα πρώτα γυρίσματα και το σκάσαμε με τη μηχανή για το διπλανό χωριό, προσποιούμενη ότι πονάει η κοιλία μου», αποκάλυψε η Βίκυ Σταυροπούλου και συμπλήρωσε: «Ρώτησα τον Αλέξη πως να καθίσω στην μηχανή και μου απάντησε ότι δεν πρέπει να κάνω τίποτα, μονό να τον αγαπάω. Σε απόδραση από τα γυρίσματα για μπάνιο έκανα την άνετη και ο Αλέξης μου λέει: “τι; θα βάλουμε μαγιό;”».

Οι ηθοποιοί αποκάλυψαν πως όταν έκαναν γυρίσματα καλοκαιριού μέσα στο καταχείμωνο τους έδιναν παγάκια για να μη φαίνεται το χνότο τους από το κρύο, ενώ χαραγμένες θα τους μείνουν οι αντιδράσεις τον θαυμαστριών του Αλέξη Γεωργούλη, οι οποίες φώναζαν το όνομά του και κρέμονταν από τα παράθυρα.

«Όταν έμεινες σπίτι μου σε πήραν χαμπάρι και την επομένη η πόρτα μου είχε γεμίσει σημειωματάκια», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν στην παράλια όταν έπρεπε να φάω βραστά αυγά. Νόμιζα θα βγω με αναφυλαξία!», συμπλήρωσε γελώντας η Βίκυ Σταυροπούλου. «Ήταν από τα πιο ευχάριστα και χαλαρά γυρίσματα που έχω κάνει εξαιτίας σου», απάντησε ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Στο “Σωτήρη σε πειράξανε;” όσο χόρευα με νάζι, έφυγε το παπούτσι και μου ήρθε στο κεφάλι», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου και μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της δήλωσαν πως όλο αυτό που ζουν με την σειρά είναι βαθιά συγκινητικό και αληθινό.