Διπλή πρωτιά για τη μυθοπλασία του Alpha!

Σασμός-Παράδεισος-250x250.png

Πιστός στη δυνατή μυθοπλασία, τις υψηλού επιπέδου παραγωγές, τις συναρπαστικές ιστορίες, με επιλογές που σέβονται τον τηλεθεατή, ο Alpha υποδέχθηκε τη σεζόν με δύο πρεμιέρες και διπλή πρωτιά! «Ο Παράδεισος των κυριών» και «Ο Σασμός» σκαρφάλωσαν στην κορυφή της  τηλεθέασης, στο πρώτο τους επεισόδιο, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Στη ζώνη των 20:00 η δραματική σειρά εποχής «Ο Παράδεισος των κυριών», η μεγάλη, πλούσια και φιλόδοξη παραγωγή του Alpha, μεταφέρει το θεατή στην αστική Αθήνα της δεκαετίας του ’60. Υπέροχα σκηνικά και κοστούμια, λαμπεροί πρωταγωνιστές, δυνατές ερμηνείες, πάθη, καλά κρυμμένα μυστικά και πολλές ανατροπές αποτελούν την πρώτη ύλη για μία ακαταμάχητη σειρά. Απόδειξη ότι στην πρεμιέρα της ήλθε πρώτη τόσο στο σύνολο κοινού με 19,4% όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54 με 18,7%, ενώ 1.677.000 τηλεθεατές την παρακολούθησαν έστω για 1 λεπτό.

Ο «Σασμός», ο απόλυτος νικητής της σεζόν 2021-2022, επέστρεψε ακόμα πιο σαρωτικός, απόλυτα ανατρεπτικός και σίγουρα απρόβλεπτος. Στην πρεμιέρα του σημείωσε πρωτιά σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες του τηλεοπτικού κοινού, στις περισσότερες με υπερδιπλάσια νούμερα από τον ανταγωνισμό. Συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό 18-54 έφτασε το 32,2% και στο σύνολο κοινού το 30,7%. Μάλιστα άγγιξε το 40,8% σε επιμέρους γυναικείο κοινό, ενώ 2.194.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω για 1 λεπτό την πρεμιέρα της ερωτικής  δραματικής σειράς του Alpha.

Alpha Μυθοπλασία: Οι σειρές που περίμενες είναι εδώ!