Η Τζώρτζια Κεφαλά αποκάλυψε τη φραστική επίθεση που δέχτηκε από τον Κυριάκο Βελόπουλο: «Είσαι μάνα εσύ;»

Η Τζώρτζια Κεφαλά αποκάλυψε τη φραστική επίθεση που δέχτηκε από τον Κυριάκο Βελόπουλο: «Είσαι μάνα εσύ;»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», βρέθηκε η Τζώρτζια Κεφαλά.

Η βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας και τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων μίλησε για ένα φραστικό επεισόδιο που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή ανάμεσα στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, και την ίδια.

Όπως περιέγραψε η τραγουδίστρια, ο Κυριάκος Βελόπουλος θέλησε να απευθυνθεί στα παιδιά που επισκέπτονται το ελληνικό Κοινοβούλιο παρακολουθώντας τις συνεδριάσεις από τα θεωρεία της αίθουσας.

Ωστόσο, τα σχόλια που τους έκανε ενόχλησαν τη Τζώρτζια Κεφαλά, που εκείνη τη στιγμή καθόταν στα έδρανα μαζί με την υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Φαντάζομαι τι κριτική θα έχεις δεχθεί και τι συμβουλές. «Μην το κάνεις αυτό στο παιδί σου», «Πώς είσαι έτσι;», αν μεγαλώνεις τα παιδιά σου σωστά», ήταν η ερώτηση του παρουσιαστή στην τραγουδίστρια.

«Μα και μέσα στη Βουλή έγινε ένα επεισόδιο με τον κύριο Βελόπουλο, ο οποίος άρχισε να μιλάει στα παιδιά που έρχονται στα θεωρεία ως επισκέπτες. Του λέω «μη μιλάς στα παιδιά»… και μου λέει «είσαι μάνα εσύ;», απάντησε η Τζώρτζια Κεφαλά γελώντας.

«Είσαι μάνα εσύ; Και γελάς… Μ’ αρέσει που το παίρνεις έτσι αστεία», παρατήρησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Μα τι να πω; Αυτά δείχνουν τι είναι ο καθένας», σχολίασε η Τζώρτζια Κεφαλά για το περιστατικό.