Η τρυφερή ανάρτηση της Κέλλυ Κελεκίδου για την επέτειο γάμου της με τον Νίκο Κουρκούλη

Η τρυφερή ανάρτηση της Κέλλυ Κελεκίδου για την επέτειο γάμου της με τον Νίκο Κουρκούλη

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Οι δύο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τα οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους.

Το ζευγάρι μετράει 17 χρόνια κοινής πορείας ενωμένοι και αγαπημένοι και προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και επιθυμούν να προβάλουν μόνο τα επαγγελματικά τους βήματα.

Μπορεί οι δύο τραγουδιστές να γνωρίστηκαν το 2004, ωστόσο την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας την πήραν το 2009.

Ξεχωριστή ημέρα είναι η 14η Ιουλίου για την Κέλλυ Κελεκίδου και το Νίκο Κουρκούλη, καθώς έχουν επέτειο γάμου και φέτος έκλεισαν 12 χρόνια έγγαμου βίου.

Μάλιστα, με αφορμή την επέτειό τους η Κέλλυ Κελεκίδου που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με τον αγαπημένο της και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Πόσα περάσαμε μαζί … θυμάσαι; Πόσα Χρόνια πολλά είπαμε… Δεν μετράω πιά… Απλά εύχομαι πολλά να πούμε ακόμη!!! #anniversary #happyanniversary #family @kourkoulis_nikos #love».