Η συγκινητική ανάρτηση της Ιωάννας Τουνη μετά τον θάνατο της μητέρας της

Η συγκινητική ανάρτηση της Ιωάννας Τουνη μετά τον θάνατο της μητέρας της

Δύσκολες είναι οι τελευταίες μέρες για την Ιωάννα Τούνη, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.

Μάλιστα, από τη μέρα που η μητέρα της έφυγε από τη ζωή, η Ιωάννα δεν έκανε καμία ανάρτηση στα social media.

Αυτό μέχρι σήμερα που αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της μια φωτογραφία με τη μητέρα της από την παιδική της ηλικία και την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό κείμενο αφιερωμένο σε εκείνη.

«Μανούλα μου… Δεν ξέρω αν οι λέξεις είναι αρκετές για να εκφράσουν όσα αισθάνομαι αυτή την στιγμή! Ξέρω όμως, πως όταν γίνω μαμά, θέλω να γίνω ακριβώς σαν εσένα!!! Σε ευχαριστώ για την απεριόριστη αγάπη που μου έδωσες, για την στήριξη σου σε ΟΛΑ όσα ήθελα να κάνω και να γίνω -ακόμη και αν δεν σε έβρισκαν απόλυτα σύμφωνη- ευχαριστώ για τον «χώρο» & την διακριτική καθοδήγηση σου, που με έκαναν τον άνθρωπο που έχω γίνει σήμερα.

Ήσουν για εμένα μάνα και πατέρας μαζί! Η πιο δυνατή γυναίκα που έχω γνωρίσει…. δυνατή μέχρι τέλους & γεμάτη ελπίδα και θετική σκέψη πάντα! Αν και δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα, πλέον ξέρω πως εσύ ήσουν και θα είσαι η προσωπική μου ηρωίδα! Σ’ΑΓΑΠΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ & ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ…. Δεν λέω αντίο!

Είμαι σίγουρη πως θα συναντηθούμε ξανά μια μέρα… και πως μέχρι τότε θα με προσέχεις από ψηλά.… Σου υπόσχομαι να μην χάσω το χαμόγελο μου, να γίνομαι ολοένα και καλύτερη, να ζω την κάθε μέρα σαν να ήταν η τελευταία & να αγαπώ αληθινά και ολοκληρωτικά, όπως μου έμαθες εσύ! ΜΑΜΑΚΑ ΜΟΥ» έγραψε η Ιωάννα Τούνη στην λεζάντα του post της.