Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παντελάκη για το πρώτο ραντεβού με τον άντρα της

Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παντελάκη για το πρώτο ραντεβού με τον άντρα της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», βρέθηκε η Αλεξάνδρα Παντελάκη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την γνωριμία με τον σύζυγό της.

Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Παντελάκη αποκάλυψε πως όταν τον γνώρισε, την ημέρεψε, με αποτέλεσμα οι φίλοι της να λένε “Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι”, ενώ μοιράστηκε με τους παρουσιαστές και την ατάκα που του είπε στο τέλος του πρώτου τους ραντεβού.

«Πιστεύω ότι τον άντρα μου, μου τον έστειλαν οι γονείς μου από τον ουρανό. Μετά τον θάνατο του πατέρα μου, γνώρισα τον άντρα μου. Δεν είχε σχέση ο άντρας μου με το επάγγελμα. Οι ηθοποιοί είναι εγωκεντρικά πλάσματα και όταν συναντιούνται μιλάνε συνέχεια μόνο για τη δουλειά τους. Είναι τα πιο βαρετά πλάσματα… Ο άνθρωπος ήταν κανονικός. Ζωγράφος… Ήμουν στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας.

Ερχόταν γιατί είχε σχέση με μια κοπέλα. Τον έβλεπα αλλά είχε σχέση με την κοπέλα, δεν τολμούσα. Μου άρεσε όμως πολύ. Όταν τελείωσε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας και γυρίσαμε στην Αθήνα, έμαθα ότι χώρισαν. Πέσανε κάποια τηλέφωνα… Ήμουν σε μια παρέα και είπα ότι θα ήθελα πολύ να τον δω μόνο του, του το μετέφεραν και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να συναντηθούμε να μιλήσουμε για την Πάτρα. Ήρθε σπίτι μου, εγώ τότε ήμουν αγριεμένη με άμυνες έχοντας μάθει να ζω μόνη μου χρόνια. Το πως με μαλάκωσε, το πως με ημέρεψε…

“Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι” είπαν οι φίλοι μου. Στο τέλος του πρώτου ραντεβού είπα “είπαμε πάρα πολλά τώρα και θα μείνουμε φίλοι και εγώ δε θέλω να μείνουμε φίλοι” και μου είπε “καλά παιδί μου, δε θα μείνουμε φίλοι, θα δούμε. Ας βγούμε τώρα από το σπίτι γιατί βάρυνε η ατμόσφαιρα”. Βγήκαμε από το σπίτι πιασμένοι χέρι χέρι και από τότε δε το άφησε» εξομολογήθηκε η Αλεξάνδρα Παντελάκη.