Η Super Κική μίλησε πρώτη φορά μετά τη σύλληψή της | Οι φωτογραφίες της κακοποιημένης φίλης της

Η Super Κική μίλησε πρώτη φορά μετά τη σύλληψή της | Οι φωτογραφίες της κακοποιημένης φίλης της

Η Super Κική μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες της φίλης της, η οποία φέρεται πως έχει κακοποιηθεί από τον πρώην σύντροφό της.

Μάλιστα, η Influencer αναφέρθηκε στα όσα εκτυλίχθηκαν ανάμεσα σε εκείνη, τη συνεργάτιδά της και τον πρώην σύντροφό της.

«Καλησπέρα σε όλους! Είμαι η Super Κική για όλους όσους δεν τους θυμούνται και το λένε λάθος και είμαι εδώ για να απολογηθώ και να μιλήσω για τα αυτονόητα. Πριν 12 χρόνια γνωρίστηκα με την Αντρέα στη φυλακή, όπου εκεί γέννησε και της βάφτισα και το παιδί. Βγαίνοντας πήγαμε στο πρόγραμμα απεξάρτησης, όπου εκεί γνώρισε αυτόν και έκαναν ερωτική σχέση. Δεν θα κάτσω να φτιάξω σήριαλ του Παπακαλιάτη, ούτε θα πω λεπτομέρειες, θα σας δείξω φωτογραφίες που μιλάνε από μόνες τους και είμαι σίγουρη ότι θα καταλάβετε όλοι από μόνοι σας…» ανέφερε η Super Κική και πρόσθεσε:

«Αν όμως είχε γίνει μια συνηθισμένη γυναικοκτονία απλά θα προσθέτατε την Αντρέα στον αριθμό των γυναικοκτονιών στο καταστατικό που βρίσκεται στην Ελλάδα. Σωστά; Υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις μηνύσεις εις βάρος του από την ίδια που δεν έχει γίνει τίποτα. Τέλος να σας πω ότι εγώ και θα το ξανακάνω και θα το ξαναέκανα όσες φορές ακόμη χρειαστεί και με όποιον τρόπο για να υποστηρίξω τον οποιονδήποτε φίλο μου. Ευχαριστώ και αυτούς που δεν μας στηρίζουν, τα φιλιά μου».