Ελένη Μενεγάκη: «Δεν αντιμίλησα ποτέ έτσι, άκουγα, το βούλωνα, άκουγα»

Ελένη Μενεγάκη: «Δεν αντιμίλησα ποτέ έτσι, άκουγα, το βούλωνα, άκουγα»

Τα όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» και τη Νίκη Λυμπεράκη, σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της.

Μάλιστα, με αφορμή της δηλώσεις της παρουσιάστριας για την αρχή της καριέρας της, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει μια αναφορά στο δικό της ξεκίνημα στην τηλεόραση, στο Mega και το πλευρό του Γιώργου Πολυχρονίου.

«Δε μπορώ να τοποθετηθώ, γιατί μίλησε έτσι η Ελεονώρα. Για το θέμα της αμφισβήτησης εγώ θεωρώ ότι όλοι μας στο ξεκίνημά μας έχουμε αμφισβητηθεί. Ο καθένας στο κομμάτι του. Αυτό ούτως ή άλλως γίνεται! Η αμφισβήτηση μπορεί να λέγεται και κριτική, δηλαδή αρνητική κριτική ή όπως θες. Πάντως η αρχή έχει δυσκολία. Τώρα για το πώς ο καθένας αυτά που έχει αντιμετωπίσει τα χειρίστηκε…

Εγώ σας είπα προηγουμένως πώς ήταν στο δικό μου ξεκίνημα στο Mega όταν είχα 1,5 λεπτό τη μέρα δίπλα στον Πολυχρονίου. Κρινόμουν πολύ αυστηρά, ακόμα κι αν αργούσα πέντε λεπτά, αλλά δεν μίλαγα. Σε σχέση με άλλους που ήταν πιο ψηλά, τους σέβονταν και δεν δημιουργούνταν θέμα. Αλλά δεν αντιμίλησα ποτέ έτσι. Άκουγα, το βούλωνα, άκουγα. Ο καθένας όμως πρέπει να είναι, όπως είναι ο χαρακτήρας του και του ταιριάζει. Δεν μπορεί κανένας να μπει στα δικά μου πόδια, επειδή έτσι έχω μάθει να αντιδρώ.

Να αντιδρώ, εξαρτάται την περίπτωση έτσι; Δεν είναι ότι ποτέ στη ζωή μου δεν μίλησα… Μίλησα αλλά όχι στην αρχή» τόνισε η Ελένη Μενεγάκη.