Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο Shrine Auditorium & Expo Hall του Los Angeles, η 30η τελετή των «SAG Awards» σε μια άκρως λαμπερή βραδιά, αναγνωρίζοντας τις καλύτερες ατομικές και συνολικές ερμηνείες στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, που ψηφίστηκαν από τους συναδέλφους ηθοποιούς.
Ενώ ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το παρών στο red carpet των ετήσιων βραβείων του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών, ήταν και η Leighton Meester με τον σύζυγό της, Adam Brody.
Η ηθοποιός για την βραδιά επέλεξε ένα κομψό φόρεμα St. John, με κτυπήματα, σκουλαρίκια, το δαχτυλίδι και το βραχιόλι Iconica από την Pomellato. Ενώ ο Adam Brody έδειχνε λιτός με ένα ναυτικό κοστούμι με φαρδύ πέτο.
Μάλιστα, το ζευγάρι πόζαρε μπροστά στις κάμερες και υπενθύμισαν στον κόσμο γιατί είναι ένα από τα πιο αξιολάτρευτα ζευγάρια του Hollywood.
Ωστόσο, το 2023 η Meester και ο Brody πρωταγωνίστησαν στο θρίλερ “River Wild” του Netflix.
Μιλώντας στο περιοδικό Interview για την εμπειρία, η Leighton αποκάλυψε ότι ήταν «λιγότερο» δύσκολο να συνεργαστεί με τον σύζυγό της από ό,τι πίστευε ότι θα ήταν.
«Είναι το άτομο με το οποίο θέλω να συνεργάζομαι συνέχεια. Είναι ο καλύτερός μου φίλος και ο καλύτερος ηθοποιός που θα μπορούσα ποτέ να ελπίζω. Ήταν πολύ οικείο, οπότε ένιωθα πολύ ασφαλής και άνετα να κάνω όλες αυτές τις πολύ έντονες σκηνές», είπε η Leighton Meester.
Να πούμε πως η Leighton Meester και ο Adam Brody παντρεύτηκαν το 2014 και έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως νεόνυμφοι στα βραβεία Tony το 2014. Ενώ έχουν και δύο παιδιά, την κόρηArlo που γεννημένη το 2015 και έναν γιο που γεννήθηκε το 2020.














