Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε τον λόγο που είχε παρεξηγηθεί μαζί της ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και την έκανε μπλοκ

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε τον λόγο που είχε παρεξηγηθεί μαζί της ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και την έκανε μπλοκ

Καλεσμένος στην εκπομπή «Θάρρος ή Αλήθεια» στο κανάλι του Fipster στο YouTube, βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρεξήγηση με την Σίσσυ Χρηστίδου που τον οδήγησε να την κάνει, στο παρελθόν, μπλοκ στο Instagram.

«Βέβαια και την είχα βρίσει την Σίσσυ Χρηστίδου πιο παλιά, πάρα πολύ. Είχα πει τη φράση «μπλοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος». Μιλήσαμε, τα βρήκαμε, της είπα όμως τι είχα μαζί της. Αυτό είχε σχέση με τον ραδιομαραθώνιο μας, τίποτα κακό, μην τρελαίνεστε. Κάτι είχε γίνει, μια παρεξήγηση όπου εγώ είχα καταλάβει κάτι λάθος. Εγώ έχω μερικά κουμπιά.

Το κουμπί μου για τον ραδιομαραθώνιο που κάνουμε για τα παιδιά κάθε χρόνο, όπου είμαστε άυπνοι για 156 ώρες / 6 ημέρες, όποιος μου το θίξει θα του φάω το λαρύγγι. Λοιπόν, η Σίσσυ ένιωσα ότι μου έθιξε τον ραδιομαραθώνιο. Μου εξήγησε η κοπέλα και τελείωσε. Να πω όμως ότι θαυμάζω σε εκείνη την διαχείριση των θεμάτων επικαιρότητας που την κάνει περίτεχνα», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της “Χαμογέλα και πάλι” αποκάλυψε τον λόγο που είχε παρεξηγηθεί μαζί της ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Τι να απαντήσω στον Ουγγαρέζο; Δεν ήρθε εδώ και τα είπαμε; Ο Δημήτρης είναι φίλος μου πλέον. Αυτό που είχε γίνει τότε ήταν ότι εγώ είχα πάει στο mall με τα παιδιά μου και αυτός έκανε ραδιομαραθώνιο κάπου και παρεξηγήθηκε που δεν πήγα στον ραδιομαραθώνιο. Εγώ δεν ήξερα ότι κάνει ραδιομαραθώνιο, ούτε με είχε καλέσει κάνεις, ούτε τον είδα.

Εγώ κυνηγούσα δύο μωρά. Τότε παρεξηγήθηκε και του είπα “τι έπαθες παιδάκι μου;”. Από τότε πάω στον ραδιομαραθώνιο κάθε χρόνο. Τον αγαπώ πολύ και αυτό είναι το θέμα του ρε παιδί μου, με τα μπλοκ. Εμείς κάνουμε ένα τέταρτο εκπομπή γι’ αυτό και να τον ευχαριστήσουμε για τα θεματάκια που μας δίνει», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.