Η σπάνια εξομολόγηση της Πέγκυς Τρικαλιώτη για τον σύντροφό της, Θανάση Δόση και την κόρη τους

Η σπάνια εξομολόγηση της Πέγκυς Τρικαλιώτη για τον σύντροφό της, Θανάση Δόση και την κόρη τους

Συνέντευξη στην εκπομπή κάμερα της εκπομπής «Ελένη», παραχώρησε η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη της και τον σύντροφό της Θανάση Δόση, καθώς και στα μηνύματα που λαμβάνει από πολλές γυναίκες που θέλουν να γίνουν μαμάδες και αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με αυτό που αντιμετώπιζε και η ίδια.

«Στην προσωπική μου ζωή είμαι πάρα πολύ καλά. Η κόρη μας τον Ιούλιο θα γίνει 11 ετών. Με έχει φτάσει στο ύψος, μοιάζει πάρα πολύ στον πατέρα της που είναι ψηλός… Είμαι αυστηρή πιστεύω αλλά όχι ακραία, δεν είμαι συνεχώς από πάνω της» ανέφερε η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

«Ο σύζυγός μου είναι το λιμάνι μου. Εκεί θα βγάλω το παράπονό μου όλης της ημέρας, θα με ακούσει. Είναι σπουδαίος μπαμπάς. Είναι σαν τον μπαμπά μου και για μένα ο μπαμπάς μου ήταν ο καλύτερος πατέρας που μπορώ να φανταστώ ότι θα μπορούσα να έχω.

Πολύ συχνά μέσω των social επικοινωνώ με γυναίκες για το θέμα της μητρότητας και με γυναίκες που μου λένε ότι είχαν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εμένα… Σε εμένα συνέβη αυτό το μικρό ή μεγάλο θαύμα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί να συμβεί σε όλους τους ανθρώπους αλλά και αν δε συμβεί, δεν πειράζει» είπε η Πέγκυ Τρικαλιώτη και συνέχισε:

«Δε πρέπει να θεωρήσει κανείς ότι τελειώνει η ζωή του. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να κάνει κανείς παιδί και μπορεί και να μην το κυοφορήσει μόνος του ή να το υιοθετήσει. Μπορεί ακόμη, μια μέρα από τις πολλές προσπάθειες να πει, “δε θέλω άλλο, θέλω να πάρω τον άνθρωπό μου και να ζήσω”. Εγώ ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ και με βοήθησε η τύχη, ο Θεός.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, είχα μια ιδέα πολύ λανθασμένη για τον εαυτό μου, θεωρούσα ότι δεν το έχω καθόλου όλο αυτό το κομμάτι, αργότερα κατάλαβα ότι οι άνθρωποι τα έχουμε όλα».