Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Η κόρη μας νόμιζε ότι χωρίσαμε, όταν ο σύζυγός μου έφυγε για…»

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Η κόρη μας νόμιζε ότι χωρίσαμε, όταν ο σύζυγός μου έφυγε για...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Μega Καλημέρα» και τη Νανά Παλαιτσάκη, παραχώρησε η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη που έχει με τον σύντροφό της, Θανάση Δόση.

«Έχω να βγω με φίλη μου για καφέ από το καλοκαίρι. Μπορώ να χαθώ στην τρέλα μιας καθημερινότητας, και αν δεν αυτοπροσδιορίζομαι συχνά-πυκνά με χάνω, και δεν είμαι χαρούμενη όταν με χάνω. Έχω μια τάση στη θλίψη, να νιώθω βαριά, θλιμμένη, χωρίς λόγο. Δε το λέω κατάθλιψη γιατί δεν το έχω συζητήσει με τους ανθρώπους που μίλαγα τότε, ως τέτοιο. Όποτε έρχεται αυτό το μαύρο σύννεφο κοντά μου, μόνο η δουλειά με τον εαυτό μου με βοηθά να το ξεπεράσω.

Τρεις στιγμές χαράς που μπορώ να ξεχωρίσω στη ζωή μου, είναι όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, όταν γέννησα και πήρα την κόρη μου πρώτη φορά στα χέρια μου, όλη η διάρκεια της εγκυμοσύνης… Η ζωή πριν το παιδί, είναι σαν να ζούσα σε ένα σπίτι, στον πρώτο όροφο, υπήρχε ένας άλλος όροφος από πάνω που μου τον είχαν περιγράψει ακριβώς, κι έλεγα ότι θα ανέβω κάποια στιγμή. Όταν άνοιξα την πόρτα αυτού του ορόφου και μπήκα μέσα άρχισα να σκέφτομαι πως μπορούσα να ζω μόνο στον κάτω όροφο» ανέφερε η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Επίσης η Πέγκυ Τρικαλιώτη μίλησε για την περίοδο που ο σύντροφός της είχε λείψει στο εξωτερικό για δουλειά, με αποτέλεσμα η Φραντζέσκα να νομίζει ότι έχουν χωρίσει.

«Η κόρη μου είναι παιδί του έρωτα. Ήμουν πολύ ερωτευμένη. Ήμασταν και στην πολύ αρχή μας. Μου προέκυψε ένα θέμα υγείας που μου απαγόρευε να κάνω παιδί. Ήμασταν στα πρώτα μας με τον άνθρωπό μου, το έζησε μαζί μου όλο αυτό και του είπα, “ή τώρα ή ποτέ” και με τον τρόπο του, μου είπε “τώρα”. Είμαστε καλά μαζί παρόλο που είμαστε εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, η μέρα με τη νύχτα.

Είμαστε και οι δυο πάνω από τη Φραντζέσκα, με τον ίδιο τρόπο. Επειδή η δουλειά μου έχει περιόδους όπως αυτή, την έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου ο Θανάσης. Και με τη Φραντζέσκα έχω ειδικό, που αν θέλει, όποτε θέλει, μπορεί να μιλήσει. Κάποια στιγμή, ο Θανάσης έφυγε για 2,5 χρόνια, γιατί δούλευε στο εξωτερικό, και η Φραντζέσκα στην αρχή νόμιζε ότι έχουμε χωρίσει γιατί οι φίλοι της που έχουν δυο σπίτια, έχουν χωρισμένους γονείς. Και τον ρώταγε, “έχεις εκεί άλλη οικογένεια: ” …Έπρεπε να δούμε πως θα το διαχειριστούμε» αποκάλυψε η Πέγκυ Τρικαλιώτη.