Η Reese Witherspoon γιορτάζει την «αποφοίτηση κατ’ οίκον» του γιου της από το Λύκειο

Η Reese Witherspoon γιορτάζει την «αποφοίτηση κατ' οίκον» του γιου της από το Λύκειο

Η Reese Witherspoon είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζετε στιγμές της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής με τους followers της.

Αυτή τη φορά, η ηθοποιός μοιράστηκε με τους fans της ευτυχία της που ο γιος της, Deacon Philippe, τελείωσε το Λύκειο και ετοιμάζετε για το Πανεπιστήμιο.

Συγκεκριμένα η Reese το γιόρτασε με ένα μοναδικό πάρτι στην αυλή του σπιτιού τους, με τον μπαμπά του, Ryan Philippe, να το παίζει «διευθυντής» και τον Deacon να πετά το καπέλο του στην πισίνα.

Μάλιστα, τόσο η Reese Witherspoon όσο και ο πρώην σύζυγός της και μπαμπάς του Deacon, έκαναν αναρτήσεις στο Instagram για να εκφράσουν την περηφάνια τους και δημόσια, αλλά… και να τρολάρουν.

«Συγχαρητήρια σε εσένα Deacon για την αποφοίτησή σου από το Λύκειο! Είμαι τόσο περήφανη για τον συμπονετικό, ταλαντούχο, ευγενικό και γενναιόδωρο νέο άντρα που έχεις γίνει. Γεμίζεις φως τις καρδιές μας και μας κάνεις περήφανους κάθε μέρα. Σε αγαπάμε!», έγραψε η Reese Witherspoon στο post της δημοσιεύοντας φωτογραφίες μαζί με τον Deacon και τον Ryan Philippe.

Από την άλλη, ο μπαμπάς του Deacon, Ryan Philippe, αποφάσισε να τρολάρει τον γιο του και έγραψε στο post που έκανε: «Αποφοίτηση κατ’ οίκον, κατόρθωμα. Εγώ κάνω τον διευθυντή».