Η πρώτη ανάρτηση του Κώστα Παπαδόπουλου μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star

Η πρώτη ανάρτηση του Κώστα Παπαδόπουλου μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star

Ο Κώστας Παπαδόπουλος που αποχώρησε από το “Survivor All Star”, επέστρεψε στα social media και έκανε την πρώτη του ανάρτηση.

Συγκεκριμένα ο ζαχαροπλάστης κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κάποιες φωτογραφίες του από τον Άγιο Δομίνικο και στη λεζάντα έγραψε:

«Ευχαριστώ τον κόσμο που με κράτησε στο παιχνίδι έως τώρα.

Ευχαριστώ που με στήριξε για ακόμα μια χρονιά σε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που μου δόθηκε να βρίσκομαι και πάλι στον Άγιο Δομίνικο.

Ευχαριστώ, γιατί το Survivor All Star ήταν ένα πολύ σημαντικό ταξίδι στη ζωή μου καθώς με δίδαξε πως οι ηθικές αξίες και τα ιδανικά μου, δεν εξαγοράζονται.

Σε αυτές τις δύσκολες και ανθρωποφαγικές συνθήκες που έζησα, κατάφερα να μην χάσω ούτε στιγμή την αξιοπρέπεια μου. Εύχομαι η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, και όσοι με στήριξαν να είναι περήφανοι για εμένα.

Θα μου λείψουν πολύ τα γαλαζοπράσινα νερά, το δάσος με τους φοίνικες και αυτοί οι δύσκολοι αλλά όμορφοι στίβοι μάχης. Αυτό το μαγικό ηλιοβασίλεμα όπου ο ουρανός μοιάζει, κατακόκκινος πια, να παίρνει φωτιά.

Εύχομαι σε όλους εσάς να μπορέσετε έστω και για μια μέρα να ζήσετε αυτή την μαγική εμπειρία. Εγώ από την μεριά μου, επιστρέφω χαρούμενος στην οικογένειά μου, εκεί όπου ανήκω.

Σας ευχαριστώ και πάλι απο καρδιάς be».