Η νέα ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη για τον Γιώργο Νταλάρα: «Το χθεσινό μου σχόλιο είχε…»

Η νέα ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη για τον Γιώργο Νταλάρα: «Το χθεσινό μου σχόλιο είχε...»

Μια νέα ανάρτηση έκανε το απόγευμα της Κυριακής ο Σταμάτης Κραουνάκης, προκειμένου να ξεκαθαρίσει για όσα έγραψε για τον Γιώργο Νταλάρα.

Συγκεκριμένα ο καλλιτέχνης έγραψε πως το σχόλιο που έκανε ήταν χιουμοριστικό, ενώ τόνισε πως με τον Γιώργο Νταλάρα διατηρεί άψογες σχέσεις.

«Απογευματινή ανάρτηση. Με το Γιώργο Νταλάρα έχουμε άριστες σχέσεις ακόμα πιο άριστες με την λατρευτή μου Άννα την γυναίκα του. Το χθεσινό μου σχόλιο που έδωσε τόση τροφή στην τηλεοπτική φτώχεια και που προκάλεσε τηλεφωνήματα από τα πρωινάδικα τα οποία ευγενώς απέκρουσα! Γιατί τα παιδάκια που τηλεφωνούν δε φταίνε σε τίποτα…το χθεσινό μου σχόλιο είχε πολύ χιούμορ …πράγμα που παράκαμψαν απαξάπαντες…το επίθετο αιχμηρή που κοτσάρανε ακόμα και οι αριστερουμπες είναι κουτό και αβάσιμο.

Πέθανα με τα μούτρα του Συρίγου την ώρα που δείχνανε την ανάρτηση στη Σίσσυ .ιουυυυυυ. οκ ζούμε τον κανιβαλισμό…οκ δεν θα τρελαθούμε…αλλά λίγο ανάσα βρε κουτά!
εδώ φωτώ η δέουσα από Παρουσίαση των τραγουδιών του αγαπημένου μας Νίκου Πλατύραχου.
φιλάκια. Γιώργο σ αγαπάμε. Ένα χεράκι λατρευτό μου έστειλε και τις δυο υπέροχες εκτελέσεις στο Πάλλας. Κυκλοφορώ και Ανθρώπων έργα. μα τι ωραίος! Άλλο δεν έχω κάντε τα κουμάντα σας!», έγραψε ο Σταματης Κραουνάκης.

Να πούμε πως η ανάρτηση που έκανε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, δεν υπάρχει πλέον στα social media.