Η Νατάσα Καλογρίδη εξήγησε το λόγο που νοσηλεύτηκε για οκτώ ημέρες

Η Νατάσα Καλογρίδη εξήγησε το λόγο που νοσηλεύτηκε για οκτώ ημέρες

Η Νατάσα Καλογρίδη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε την περιπέτεια που είχε τις ημέρες του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο και έκανε γνωστό πως νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για οκτώ ημέρες, μετά από δάγκωμα σκύλου.

Μάλιστα, η Νατάσα Καλογρίδη δημοσίευσε φωτογραφίες από το δάγκωμα στο χέρι της.

«Νομίζω ήρθε η ώρα να σας πω πώς πέρασα το Πάσχα μου. Στο νοσοκομείο. Δύο φίλες μου, νομίζω την Κυριακή των Βαΐων, βρήκαν ένα σκυλάκι στη μέση της Χαμοστέρνας. Θα το πατούσαν τα αυτοκίνητα, το έσωσαν κι από εκεί και πέρα μπήκαμε στη διαδικασία να μιλήσουμε με διάφορες φιλοζωικές.

Τις ευχαριστώ πολύ, έκαναν σοβαρή δουλειά….Και με δάγκωσε. Το φιλοξένησαν οι φίλες μου αλλά έχουν κι ένα σκυλάκι που είναι λίγο περίεργο και μου έκαναν πρόταση να το φέρουν στον δικό μου τον χώρο γιατί έχω κήπο. Είπα “οκ” αλλά επειδή έχω τρία γατάκια ήθελα να δω αντιδράσεις. Δεν ήταν καλές κι εκεί έπεσε το δάγκωμα.

Πήγα έκανα αντιτετανικό, μου έδωσαν αντιβιώσεις, αντιφλεγμονώδη κλπ. Αυτό χειροτέρευε και για οκτώ ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο. Το σκυλάκι ήταν πανικοβλημένο, στρεσαρισμένο. Αυτά μωρέ, να είμαστε καλά. Τώρα είμαι μια χαρά. Έκτοτε έχουν περάσει δέκα ημέρες. Ακόμα εξακολουθώ να έχω πρηξίματα κλπ. Κατά τα άλλα καλά», είπε η Νατάσα Καλογρίδη.