Η Meghan Markle και ο Archie μίλησαν με την Βασίλισσα Ελισάβετ λίγο πριν την κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου

Η Meghan Markle και ο Archie μίλησαν με την Βασίλισσα Ελισάβετ λίγο πριν την κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου

Το Σάββατο 17 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Μπορεί η Meghan Markle να μην βρέθηκε στην κηδεία, αφού βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, όμως ο Πρίγκιπας Harry ήταν δίπλα στην οικογένεια του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Σύμφωνα όμως με τα ξένα δίκτυα ενημέρωσης η Meghan και ο μικρός Archie επικοινώνησαν με την Βασίλισσα Ελισάβετ λίγο πριν την κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου.

«Η Meghan μίλησε με τον Χάρι πριν από την κηδεία του παππού του», αναφέρει μια πηγή στο People και συνεχίζει: «Η Meghan και ο Archie μίλησαν επίσης με τη Βασίλισσα νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα.»

Τον Φεβρουάριο, ο Harry είπε ότι η οικογένεια του έκανε βιντεοκλήσεις με τη Βασίλισσα και τον Πρίγκιπα Φίλιππο εν μέσω της πανδημίας. «Και οι δύο παππούδες μου κάνουν ζουμ», είπε ο Harry στον James Corden. “Έχουν δει τον Archie να τρέχει.“, πρόσθεσε ο ίδιος.

«Η Meghan και ο Harry έρχονταν σε επαφή κάθε μέρα. Η Meghan γνώριζε ότι το ταξίδι στην Αγγλία ήταν δύσκολο για τον Harry. Ο Harry από την άλλη δεν ήθελε να αφήσει την Meghan και τον Archie μόνους», πρόσθεσε η πηγή.