Στις φωτογραφίες που “εξαφανίστηκαν” από το Instagram μετά το πάρτι για τα 70ά γενέθλια της Kris Jenner, αναφέρθηκε η Kim Kardashian, εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη με τα στιγμιότυπα στα οποία εμφανίζονταν μαζί με τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan.
Μάλιστα, η 45χρονη τηλεπερσόνα αποκάλυψε πως η απόφαση να διαγραφούν δεν ήταν δική τους πρωτοβουλία, αλλά προέκυψε έπειτα από σχετικό αίτημα της πλευράς του ζευγαριού.
Συγκεκριμένα, όπως είπε, το πάρτι πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο την ίδια ημέρα με την Ημέρα Μνήμης, κατά την οποία τιμώνται τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων του Ηνωμένου Βασιλείου και της Κοινοπολιτείας που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος. Για τον λόγο αυτό, τους ζητήθηκε οι φωτογραφίες να αποσυρθούν, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε παρερμηνεία.
Μιλώντας στο podcast της αδερφής της «Khloé In Wonder Land», η Kim τόνισε ότι όλη η υπόθεση ήταν απολύτως αθώα: «Ήταν πραγματικά κάτι πολύ απλό, και όμως πήρε τεράστιες διαστάσεις», ανέφερε προσθέτοντας πως η μητέρα της διατηρεί εδώ και χρόνια φιλική σχέση με τη Meghan Markle: «Η μαμά και η Μέγκαν είναι φίλες και έχουν μια πολύ ζεστή και γλυκιά σχέση».
Επίσης, εξήγησε ότι μαζί με τη μητέρα της επέλεξαν ποιες φωτογραφίες από το λαμπερό πάρτι θα δημοσίευαν στα social media και πως αρχικά είχαν λάβει το «πράσινο φως» για την ανάρτησή τους, αναφέροντας: «Μας είχαν πει ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα να ανέβουν. Μετά, όμως, συνειδητοποίησαν ότι η μέρα συνέπιπτε με την Ημέρα Μνήμης και δεν ήθελαν να φαίνονται να διασκεδάζουν».
Ενώ σύμφωνα με την Kim Kardashian, το ζευγάρι είχε φωτογραφηθεί νωρίτερα την ίδια ημέρα στο Baby2Baby Gala, κάτι που θεωρήθηκε αποδεκτό, όμως το να εμφανίζονται σε σκηνές χορού και πάρτι κρίθηκε ακατάλληλο. «Έτσι, κατεβάσαμε τις φωτογραφίες από σεβασμό», είπε.
Παράληλα, η Kim Kardashian παραδέχτηκε ότι στη συνέχεια το θέμα πήρε υπερβολικές διαστάσεις, κάτι που την ενόχλησε ιδιαίτερα, σχολιάζοντας: «Όλος αυτός ο θόρυβος ήταν εντελώς αχρείαστος. Μετατράπηκε σε κάτι παράλογο και γελοίο χωρίς λόγο».
Ωστόσο, δεν έκρυψε ότι προσπάθησε να δει την κατάσταση με χιούμορ, αστειευόμενη ακόμα και με την ιδέα μιας υποτιθέμενης καμπάνιας της Skims, όπου μια φωτογραφία θα ανέβαινε και θα κατέβαινε επίτηδες.
«Κάποιες φορές απλώς πρέπει να γελάς και να ελαφρύνεις τα πράγματα», κατέληξε η Kim, σημειώνοντας πως τελικά όλη η ιστορία παρερμηνεύτηκε και αδίκησε όλους τους εμπλεκόμενους.













