Η Jennifer Aniston ποζάρει topless και στέλνει το δικό της μήνυμα

Η Jennifer Aniston ποζάρει topless και στέλνει το δικό της μήνυμα

Η Jennifer Aniston απέκτησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μέχρι στιγμής έχει πάνω από 30 εκατομμύρια ακόλουθους.

Μάλιστα, χάρη στη δημιουργία του προφίλ της, μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, καθώς μέσα σε 5 ώρες και 16 λεπτά ξεπέρασε τους ένα εκατομμύριο followers.

Η Aniston από την πρώτη στιγμή που δημιούργησε τον λογαριασμό της στο Instagram είναι αρκετά ενεργή και συχνά μοιράζετε στιγμιότυπα της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής με τους διαδικτυακούς φίλους, ενώ έχει δώσει το στίγμα της αφού ότι δεν παίρνει τίποτα στα σοβαρά, εκτός και αν έχει να στείλει σημαντικά κοινωνικά μηνύματα.

Η ηθοποιός που αυτό τον καιρό διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, έχει κάνει δυναμικό comeback στην τηλεόραση ενώ ό,τι ανεβάσει στο Instagram γίνεται viral.

Αυτή τη φορά, η 52χρονη σταρ μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία που την δείχνει να ποζάρει με την πλάτη γυρισμένη και topless.

Συγκεκριμένα η Jenn που αγαπά τον εαυτό σου και τον φροντίζεις, θέλησε με αυτόν τον τρόπο να περάσει το δικό της μήνυμα για τον Πλανήτη και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γης, έγραψε στο post της:

«Χαρούμενη ημέρα της Γης. Η σημερινή ημέρα μας υπενθυμίζει ότι αυτός ο πανέμορφος πλανήτης είναι το μόνο που έχουμε. Παρακαλώ ας κάνουμε το καλύτερο για να τον προστατεύσουμε», έγραψε.

Ενώ μοιράστηκε ένα ακόμη στιγμιότυπο από το ηλιοβασίλεμα.