Η Mary-Kate Olsen και ο Olivier Sarkozy πήραν διαζύγιο μέσω zoom

Η Mary-Kate Olsen και ο Olivier Sarkozy πήραν διαζύγιο μέσω zoom

Η Mary-Kate Olsen ήθελε να χωρίσει από τον Olivier Sarkozy που τον Μάιο 202 προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο με το αίτημα να καταθέσει επείγουσα αίτηση διαζυγίου, επιχειρώντας να παρακάμψει τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβάλει οι Αρχές.

Το αίτημα της 34χρονης ηθοποιού και σχεδιάστριας δεν έγινε δεκτό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σταμάτησε και το τέλος του γάμου της με τον 51χρονο τραπεζίτη και ετεροθαλή αδερφό του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Nicola Sarkozy, απλά χρειάστηκαν κάποιοι μήνες διαπραγματεύσεων.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν οι δικηγόροι τους, το διαζύγιο του ζευγαριού οριστικοποιήθηκε. “Σήμερα το πρωί καταλήξαμε σε συμφωνία”, δήλωσε ο δικηγόρος του Sarkozy, Michael Mosberg στην ακρόαση που έγινε μέσω βίντεο από το Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν.

Σύμφωνα με το Page Six, την κατάληξη της διαπραγμάτευσης επιβεβαίωσε και η δικηγόρος της Olsen, Nancy Chemtob.

Το πρώην ζευγάρι συμφώνησε μέσω Zoom για την οριστικοποίηση των όρων του διαζυγίου αλλά παραμένει ακόμα να υπογράψουν τα επίσημα έγγραφα.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2012 ενώ παντρεύτηκαν το 2015. Έπειτα από πέντε χρόνια γάμου, από τον οποίο δεν υπήρξαν απόγονοι, η Mary-Kate Olsen έκανε κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Τόσο εκείνη όσο και η δίδυμη αδερφή της, Ashley, έχουν προσπαθήσει, μέχρι τώρα, να κρατούν μακριά από τα φώτα την προσωπική τους ζωή. Βέβαια, ο χωρισμός της δεν θα μπορούσε να μην πάρει έκταση.