Η Elizabeth Olsen και η Amanda Seyfried στηρίζουν την απεργία των σεναριογράφων του Hollywood

Elizabeth-Olsen-Amanda-Seyfried-250x250.png

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Ένωση των Αμερικανών Σεναριογράφων κατέβηκε σε απεργία για πρώτη φορά εδώ και 15 χρόνια, παγώνοντας κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές

Μάλιστα, χιλιάδες σεναριογράφοι του κινηματογράφου και της τηλεόρασης του Hollywood έχουν προχωρήσει σε απεργία, μετά την αποτυχία του Σωματείου Σεναριογράφων της Αμερικής (WGA) με τα στελέχη των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών στούντιο, στους οποίους έθεσαν τα αιτήματά τους.

Ενώ την στήριξή τους στους απεργούς σεναριογράφους εκφράζουν και εκπρόσωποι της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής βιομηχανίας.

Ενώ ανάμεσα σε αυτούς που εκφράζουν επίσης την αλληλεγγύη τους στους σεναριογράφους είναι και οι ηθοποιοί Elizabeth Olsen και Amanda Seyfried.

«Πρέπει να ξανασκεφτούμε δομικά πώς οι άνθρωποι όλων των επιπέδων μπορούν να συνεχίσουν να ζουν τώρα που έχουμε αυτές τις υπηρεσίες streaming. Οι ηθοποιοί πληρώνονται για μια μέρα» ανέφερε η Olsen σημειώνοντας ότι οι ταινίες ή οι σειρές πηγαίνουν σε μια υπηρεσία streaming και οι συντελεστές δεν λαμβάνουν χρήματα μετά.

«Είναι απαραίτητη» είπε η Seyfried για την απεργία και τόνισε: «Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα. Όλα άλλαξαν με το streaming και όλοι πρέπει να αποζημιωθούν για τη δουλειά τους. Είναι πολύ εύκολο».