Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με τον Σάκη Κατσούλη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με τον Σάκη Κατσούλη

Μετά την ολοκλήρωση του Survivor πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται αν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι ξανά ζευγάρι.

Μάλιστα οι δύο τους που διατηρούσαν σχέση στο παρελθόν, ήρθαν πολύ κοντά κατά τη διάρκεια του reality επιβίωσης και το φετινό καλοκαίρι έκαναν μαζί διακοπές και ήταν αχώριστοι.

Η Σάσα Σταμάτη και το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά επικοινώνησε με την Μαριαλένα, η οποία αποκάλυψε τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και στον Σάκη: «Δεν συμβαίνει κάτι ερωτικό μεταξύ μας. Περνάμε τον χρόνο μας μαζί, κάναμε κοινές διακοπές και έχουμε κλείσει κάποιες κοινές επαγγελματικές εμφανίσεις».

Ενώ στην ερώτηση για το αν μελλοντικά θα τους δούμε ως ζευγάρι και στη ζωή, αφού τον τελευταίο καιρό έχουν βουίξει τα ΜΜΕ πως έχουν επανασυνδεθεί.

«Κανείς δεν ξέρει το μέλλον, ούτε τι μπορεί να συμβεί σε μια σχέση. Ποτέ μη λες “ποτέ”. Ο Σάκης με βοηθάει στα καινούρια βήματα, τον συμβουλεύομαι, είναι ο φύλακας άγγελός μου και ξέρω πως ό,τι θα μου πει θα είναι για το καλό μου», δήλωσε με νόημα η Μαριαλένα αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Όσον αφορά στα επαγγελματικά της σχέδια, η πρώην Survivor διευκρίνισε πως θα είναι γύρω από τη γυμναστική μέσω διαδικτύου.

«Στήνω μια ιντερνετική πλατφόρμα με προγράμματα γυμναστικής, που θα περιλαμβάνει ασκήσεις με το βάρος του σώματος, stretching και pilates. Ένα ωραίο πρόγραμμα θα είναι αυτό όπου ο κόσμος θα μπορεί να χρησιμοποιήσει αντικείμενα που ήδη έχει στο σπίτι του ως όργανα γυμναστικής», κατέληξε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.