Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θέλει να κάνει βραδινή εκπομπή

Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θέλει να κάνει βραδινή εκπομπή

Όπως έγινε γνωστό, η Ελένη Μενεγάκη από τη νέα σεζόν και συγκεκριμένα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα επιστρέψει τηλεοπτικά.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια θα καλησπερίζει κάθε μεσημέρι τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του Mega και την εκπομπή “Ελένη”.

Ενώ στο πλευρό της θα έχει τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, τον Σάββα Πούμπουρα, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Μάλιστα, η Ελένη θα καλησπερίσει ξανά τους τηλεθεατές την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις 13:50 το μεσημέρι.

Σε αυτό τον έναν χρόνο που απουσίαζε η Ελένη Μενεγάκη από την τηλεόραση, οι περισσότεροι αναρωτιόντουσαν αν θα επιστρέψει με κάποια βραδινή εκπομπή.

Μιλώντας η ίδια στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά αποκάλυψε γιατί δε θέλει να κάνει βραδινή εκπομπή.

«Είναι δύσκολο για μένα να μην κάνω ζωντανό, να μην τα λέμε καθημερινά με τον κόσμο. Αλλάζει όλη μου η διάθεση όταν μπαίνω στο πλατό. Ξέρεις πόσες φορές έχω πάει με μεγάλο ζόρι στη δουλειά και άλλαξε όλη μου η διάθεση με το που πάτησα το πόδι μου στο πλατό; Οι τηλεθεατές είναι η παρέα μου και δουλεύουμε ο ένας για τον άλλο, γνωρίζοντας τις ανάγκες μας. Αυτό μου έλειψε πολύ», είπε η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε για την επιστροφή της: «Είχα επιλογές, όπως ξέρετε, να πάω οπουδήποτε..Απλώς, πάω πάντα όπου αισθάνομαι καλά, όπου αισθάνομαι εμπιστοσύνη, και το Mega μου δίνει και τα δύο».

Ακόμη, η Ελένη εξομολογήθηκε πώς διατηρεί τη φρεσκάδα της: «Είναι θέμα DNA, αλλά ας μην κρυβόμαστε: Με προσέχω, φροντίζω το δέρμα μου, βάζω τις αμπούλες μου, πίνω πολύ νερό, ενώ η μεγαλύτερη βιταμίνη είναι ο ύπνος. Εικοσιπέντε χρόνια κοιμάμαι σαν τα μωρά. Πιο νωρίς και από τα παιδιά μου. Επίσης, η στρωτή καθημερινότητά μου και το ότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν κουβαλώ μαυρίλα μέσα μου. Είμαι χαρούμενη και ευγνώμων με αυτά που έχω στη ζωή μου: τη δουλειά μου, τα παιδιά μου, τον αντρούλη μου, τους γονείς μου. Δεν υπάρχει κάτι να μου μαυρίζει τη ψυχή».