Η Margot Robbie είναι και επισήμως η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στο Hollywood

Margot-Robbie-1-250x250.png

Όπως έγινε γνωστό, μετά την αποκάλυψη του μισθού που λαμβάνει η Margot Robbie για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία “Barbie”, είναι και επίσημα η νέα πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στο Hollywood.

Να πούμε πως η 32χρονη ηθοποιός σύμφωνα με την Daily Mail, λαμβάνει 12.5 εκατομμύρια δολάρια για τον ρόλο της στην ταινία της Greta Gerwig που βασίζεται στην iconic κούκλα της Mattel, ενώ και ο συμπρωταγωνιστής της, Ryan Gosling, παίρνει ακριβώς τα ίδια χρήματα.

Μάλιστα, το κινηματογραφικό ζευγάρι βρίσκεται στην 16η θέση της λίστας του Variety με τους «κορυφαίους κερδισμένους του Hollywood».

Ενώ σύμφωνα με το Variety όλοι οι ηθοποιοί με μεγαλύτερο μισθό από αυτόν της Robbie είναι άντρες, με τον Denzel Washington να παίρνει 20 εκατομμύρια δολάρια, τον Leonardo Di Caprio 30 εκατομμύρια και τον Tom Cruise να βρίσκεται στην κορυφή με 100 εκατομμύρια δολάρια για το “Top Gun: Maverick”.

Ωστόσο, οι γυναίκες ηθοποιοί που πλησιάζουν τον μισθό της Margot Robbie είναι η Millie Bobby Brown που πήρε 10 εκατομμύρια δολάρια για την ταινία “Enola Holmes 2” του Netflix, ενώ ακολουθεί η Jamie Lee Curtis με 3.5 εκατομμύρια και η Anya Taylor-Joy με 1.8 εκατομμύρια δολάρια για το “Furiosa”.