Η Margot Robbie αποκάλυψε τον λόγο που σκέφτηκε να εγκαταλείψει την υποκριτική

Η Margot Robbie αποκάλυψε τον λόγο που σκέφτηκε να εγκαταλείψει την υποκριτική

Συνέντευξη στο Vanity Fair, παραχώρησε η Margot Robbie.

Η ηθοποιός που ξέρει πολύ καλά ότι η διασημότητα φέρνει προβλήματα, έγινε παγκοσμίως γνωστή με τον ρόλο της στην ταινία “Ο Λύκος της Wall Street”, όπου υποδυόταν τη Naomi Lapaglia, τη δεύτερη πρώην σύζυγο του Jordan Belfort, τον οποίο υποδυόταν ο Leonardo DiCaprio.

Μάλιστα, η ερμηνεία της εγκωμιάστηκε και την κατέστησε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του Hollywood, όμως η επιτυχία ήρθε με μια μεγάλη παγίδα, τη φήμη και η Margot είπε: «Κάτι συνέβαινε σ’ εκείνα τα πρώτα στάδια και όλα ήταν χάλια».

«Θυμάμαι να λέω στη μαμά μου “δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω αυτό” Και με κοίταξε κατάματα και μου είπε “γλυκιά μου, νομίζω είναι πολύ αργά να μην το κάνεις“. Και τότε αντιλήφθηκα ότι ο μόνος τρόπος ήταν μπροστά» τόνισε η Margot Robbie.

Ωστόσο, η Robbie που έχει διαγράψει όλους τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει βρει τρόπους για να αντιμετωπίσει τη φήμη, παραδέχτηκε ότι εξακολουθεί να αισθάνεται άβολα.

«Ο τρόπος που προσπαθώ να εξηγήσω αυτήν τη δουλειά -και αυτόν τον κόσμο- στους ανθρώπους είναι τα ψηλά είναι πραγματικά ψηλά και τα χαμηλά, πραγματικά πολύ, πολύ χαμηλά. Και υποθέτω αν είσαι τυχερός, όλα ισορροπούν κάπου στη μέση» πρόσθεσε η Margot Robbie.